close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.
phloggen

Seriøst genbrug

Nu hvor ungerne er fløjet af reden (Yehaaa! :-) og inden vi giver os i krig med vores byggeprojekt har vi taget os tid til at gennemgå de kedelige papirer: Testamente, pensioner og den slags.

Det er faktisk forbavsende hvor meget der har forandret sig på de sidste 10-15 år: Sidste gang var det helt store fokus hvad der skete med børnene, denne gang handler det om hvad der sker med os selv.

Disse genovervejelser har også medført at jeg nu bærer rundt på flg kort:

Illustration: Privatfoto

Jeg kan godt forstå at man i forne tider valgte at rejse en mindesten for der var måske ikke så pokkers meget andet konkret at hænge mindet på.

Jeg kan også sagtens sætte mig ind i hvorfor mange mennesker ikke kan forlige sig med tanken om at fremtidige kirurger skal lære at finde en galdeblære eller udskifte en hofte på deres afsjælede legme.

For mig var det dog en indlysende og nem beslutning.

Mit eftermæle bliver bits og bytes og en sten og lidt stedsegrønt vil hverken gøre fra eller til.

Men det er faktisk endnu mere at jeg helt klart har det bedre med at kirurger lærer at føre kniven i dødt kød frem for syge mennesker.

Og ja, skulle der blive produceret en smule grøn fjernvarme senere i processen ville jeg såmænd også have det fint med det.

Overvej det.

phk

Poul-Henning Kamp
er selvstændig open source-softwareudvikler. Han skriver blandt andet om politik, hysteri, spin, monopoler, frihedskampe gør-det-selv-teknologi og humor.

De må, som du selv påpeger, nøjes med at lære kirurgi, da din interesse for elektronik og togdrift, nok har sat sine spor i dit legeme med rigeligt med tungmetaller og følgende skadevirkninger i dine organer, som gør dem uegnet til transplantation. 7-9-13

  • 0
  • 17

Som den a-religiøse og videnskabeligt funderede person du er, har du det så ikke skidt med at give evolutionen og "survival of the fittest" et cirkelspark lige midt i krydderen, ved at forøge overlevelseschancerne for defekte mennesker via din donation af dit legeme til lægevidenskaben?

  • 2
  • 27