close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.
true cousins

Se TC-X i Versus-duel på DR1 i aften kl. 20!

TC-X i Versus

Illustration: Privatfoto

Alt er linet op til den helt store duel...

Det er nok de færreste der ved det, men i juni deltog True Cousins i optagelserne til en Versus duel imod Danmark Hurtigste (benzin)-Bil, som køres af Mike Reymond.

Det tog mange timers arbejde med telefonen at få arrangementet op at stå, men der var stor vilje fra vores og Versus-folkenens side, så til sidst lykkedes det. Malmø Raceway lånte banen til Versus-folkene efter en weekend, hvor der i forvejen havde været dragrace, så banen allerede var præpareret og alle ambulance- og brandfolk var på plads - sikkerheden var dermed i orden.

Deres udsendte i den varme stol...

I første omgang var flere endre mulige dueller i spil, bl.a. kørsel med den lynhurtige Kawasaki H2, der blev vist i sidste fredags udgave af Versus, men også kørsel mod en fjernstyret bil var kortvarigt oppe og vende.

Vi foreslog selv, at det skulle have været en rigtig rail-dragster, som banen allerede har til rådighed, men i sidste ende valgtes Mike Reymond, som i øvrigt flere gange har vundet titlen "Danmarks Hurtigste bil".

Vi kan naturligvis ikke afsløre hvem der vinder duellen, men se selv med i aften fra kl. 20 på DR1!

Inden så længe kommer der mere her på bloggen, bl.a. om vores seneste triumf med Silver Bullitt samt mere om TC-Xerens fantastiske sæson - og fremtidsplanerne for begge køretøjer.

Fra venstre; Mike og et team-medlem, Glenn og Motornissen.

Hans-Henrik Thomsen, True Cousins
fortæller sammen med sin fætter Glenn E. Nielsen om arbejdet med at udvikle og bygge deres lynhurtige el-motorcykler og -biler.

.... og omhuen med at annoncere udsendelsen på DR1, indikerer jo nok resultatet, så tillykke med det! ;o)

Selvom jeg naturligvis holder med true cousins, både fordi de fortjener det, og fordi fremtiden ligger i eldrift frem for benzin, så har jeg et "svagt" hjerte for den gamle Chevy Nova i teltet, på det første billede.

Designfilosofien er så amerikansk, som den kan blive. Novaen, uden kølerhjelm, og det halve af motoren ragende ovenud, er nærmest så aerodynamisk ukorrekt, som nogen racerbil kan blive, og dermed på ingen måde optimeret til de sidste 2/3 af accelerationen.

Men who cares about aerodynamics .... når en Chevy big block kan bores op til 9 liter? ;o))

  • 3
  • 0