Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Se det nye Thunderbird 2-tema

Når Mozilla lancerer version 2 af e-mail programmet Thunderbird (hvilket indtil videre er sat til at ske i løbet af efteråret i år) bliver det, ikke overraskende, med et nyt interface.

Den 22-årige svensker Arvid Axelsson har nemlig skabt et nyt standardtema.

Du kan se screenshots af det nye tema hos Chris Ilias. Jeg er personlig ret vild med det nye Options-vindue...

Ifølge Axelsson er der også et lignende tema til Firefox på vej fra hans hænder. Lad os håbe, at det også bliver standardtema.

Hvilket tema bruger du selv til Firefox/Thunderbird? Jeg bruger selv standardtemaet til Firefox, og er ved at være lidt træt af at se på det, så jeg kunne godt bruge nogle tips Eksternt billede

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Var det ikke også Arvid Axelsson der lavede defaultskin til phoenix (det der i dag hedder firefox) som blev fjernet og erstattet af det nuværende grundet  rettighedsuoverenstemmelser?
De er måske afklaret i dag? 

  • 0
  • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten