Sælg din sjæl og sæt gratis liv i dine kedelige digitalfotos

Min skamros til Microsoft bliver ved, men sådan er det altså, når firmaet nu er inde i en stime af gode gratisprodukter.

Photo Story 3 er navnet på et lille velfungerende program, som forvandler kedelige digitale feriebilledsamlinger til vibrerende små videofortællinger.

Jeg taler af erfaring, for forrige uges todages tur til Paris på en ualmindelig råkold weekend har nu fået sat strøm til i form af en hurtigtur gennem Photo Story. Kombineret med en rent ud sagt forbløffende passende underlægningsmusik (Beatles' Come Together), som jeg valgte temmelig tilfældigt, sørger programmet for at skabe en spændende komposition, der efterfølgende kan justeres.

Resultatet er, at selv halvkiksede foto opfylder en mission og er med til at skabe en dynamisk lille helhed.

En efterfølgende sammenstilling af fotos fra forrige uges redaktionsmøde blev på samme måde ikke en forudsigelig søvndyssende affære, men en spændstig lille fortælling om en formiddag på redaktionen, synes denne ubeskedne ophavsmand, som samtidig både glæder sig og skammer sig over, at

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Ja så solgte jeg min sjæl - men man kan jo altid (forsøge at) fjerne de fleste tilgange til MediaPlayer.

Flot flot program - giver stillbilleder meget liv !

Det er ikke indlysende hvordan man Nero til at konvertere - er det NeroRecode (kræver speciel plugin) ? Alternativer til Nero (freew.)?

/poul

  • 0
  • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten