Sådan synkroniserer du din mobiltelefon med Google Calendar

Jeg har måttet sande noget: Jeg kan ikke klare mig uden en kalender.

Men i stedet for at købe mig en Mayland-kalender, besluttede jeg mig for at tage mig sammen og prøve et værktøj, som jeg testede for noget tid siden: Goosync.

Goosync påstår, at det kan synkronisere kalenderen på din telefon med din kalender på Google Calendar, begge veje. Det betyder, at jeg altid kan have adgang til én og samme kalender, hvad enten jeg er foran computeren eller på farten.

Dengang var jeg ikke helt tilfreds med Goosync, men jeg satte mig for at give det endnu en chance. Og det er jeg glad for, for det fungerer bare.

Det eneste jeg gjorde var at oprette en ny synkroniseringsprofil på min N95-mobiltelefon, og så kørte det.

Jeg ved godt, at Goosync langtfra er en ny tjeneste (ifølge Mobilmag, kan det nu også synkroniserer kontakter), men jeg er først kommet på vognen nu.

Du kan se en liste over de enheder, Goosync understøtter og se, om din telefon er i blandt. Er den det, kan jeg kun anbefale dig at forsøge Goosync, hvis du har de samme kalenderbehov som mig.

Google-oplysninger bliver hos Google

Det smarte er, at du ikke giver dine Google Account-oplysninger til GooSync. I stedet klares linket mellem din GooSync-profil og Google Calendar ved hjælp af Googles authentication-system.

Det betyder, at du blot logger på Google Calendar, når GooSync sender dig derhen, godkender forbindelsen med GooSync, og så er du kørende.

Goosync har både en gratis og en betalingsmodel, og jeg overvejer kraftigt at smide lidt penge for at få de ekstra features med Eksternt billede

sortSortér kommentarer
 • Ældste først
 • Nyeste først
 • Bedste først

Hvorfor smide penge efter noget du får gratis hos scheduleworld.com

Har pt 7 google cals jeg syncher via scheduleworld til min nokia e65. Det eneste problem er at ved oprettelse af et nyt event så er det kun muligt at få det op på sin "default" kalender, istedet for at kunne vælge mellem de 7. Men det klares så senere hen på computeren.

 • 0
 • 0

Er jeg den eneste der savner at den kan synkroniserer med flere kalendere? Google's egen kan ikke, den kan kun synkroniserer med hovedkalenderen, men jeg bruger 3 kalendere for at jeg tydeligt grafisk(med flere forskellige farver) kan se når jeg sidder ved en computer om jeg er på uni, arbejde eller noget andet.

Eller der er nogle der måske har et godt råd?

 • 0
 • 0

Google's egen kan ikke, den kan kun synkroniserer med hovedkalenderen, men jeg bruger 3 kalendere for at jeg tydeligt grafisk(med flere forskellige farver) kan se når jeg sidder ved en computer om jeg

Som mit første indlæg beskriver kan scheduleworld.com synce med flere kalendere på eengang. Dog kan du ikke på telefonen få vist de enkelte indlæg med en "farve" kode, med mindre din kalender i telefonen understøtter det at vise farve?!

 • 0
 • 0

Som mit første indlæg beskriver kan scheduleworld.com synce med flere kalendere på eengang. Dog kan du ikke på telefonen få vist de enkelte indlæg med en "farve" kode, med mindre din kalender i telefonen understøtter det at vise farve?!

Overså helt det første indlæg i debatten, men den vil jeg forsøge mig med, og gratis programmer er jo en herlig ting!

 • 0
 • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten