true cousins

Så skal vægten ned - Silver Lightning på "slankekur"

Vægt/kraft forholdet er det eneste der tæller i drag racing

Illustration: Patrik Jacobsson

Vi nærmer os så småt verdensrekordforsøget på Santa Pod. Selvom vi måske nok har mere power tilbage, så er overflødig vægt lig med forholdsvis lavt hængende frugter at plukke - også selvom 386,5 kg er meget. Vi ved at 10 kg ca. er lig med 0,05 sek, så målet er faktisk at fjerne omkring 10 kg. Men det er de mange bække små der gør en stor å, se hvad Glenn har drevet det til den seneste tid:

VIDEO: Silver Lightning på slankekur

Hans-Henrik Thomsen, True Cousins fortæller sammen med sin fætter Glenn E. Nielsen om arbejdet med at udvikle og bygge deres lynhurtige el-motorcykler og -biler.
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Det er mig der plejer at stå for forplejningen når vi er ude til løb. Og jeg kan love dig for, at der bliver skåret ned for kalorierne på vores kommende Englandstur. Jeg har sågar overvejet, at lade Hans-Henrik leve udelukkende af vand og brocoli de sidste 14 dage inden vi tager afsted.

Spøg til side...

Vi er i overvejelser ifht, at få syet en rigtig dragrace læderdragt. Sådan en koster desværre bare en pæn sum penge. Så indtil videre må vi nøjes med de lavthængende frugter.

Andre ting der er på listen over vinterens projekter er en optimering, af aerodynamikken både forende og bagende. Vi skal have lavet en 3D model af ekvipagen og vi så udsætte den for noget vindtunnel simulering.

  • 5
  • 0

Forenden ved batteriet har ca. samme vindmodstand som en "bus" . Skal der gøres noget ved det? Det er helt sikkert noget der kan ses med de 3d billeder der skal tages til programmet.

  • 0
  • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten