Så mænd kan ikke danse?

OK go havde jeg ikke hørt eller set, før jeg snublede over en formidabel dansevideo her på kanten af indernettet.

Min favoritsekvens er den dramatisk koreograferede stiliserede kampscene, der udspiller sig i slowmotion på en måde, der vil få karate-kæmpere til at rødme af skam under den gule hud over egne begrænsninger.

Men se det selv: I en musikvideo, som giver adskillige R&B-sild baghjul og er oppe at kæmpe mod de absolutte dansegiganter, viser det vistnok engelske musikensemble sine færdigheder i en forrygende video, men kun for Windows Media-brugere i form af en terassedans, som burde inspirere vores netredigerende. Via Messenger har han nemlig netop foreviget udsigten fra sin terasse her i sensommervarmen, mens jeg og andre kolleger hamrer i svedige taster på femte sal i solvarme Skelbækgade, downtown Copenhagen.

Nyd videoen, kopier trinene med vennerne og imponér konen eller kæresten. Fortsat god sommer og forvent et mere tempereret weblogindslag i morgen, hvor min blog vil friste med en knastør Powerpointpræsentation og minireferat af et rådsmøde, as good as it gets, som de siger ovre vestpå.....

Brugere uden eller med uvilje mod Windows Media Player kan ramme dansen [her](http://boss.streamos.com/download/xc37dr2/okgo/amillionways/amillionways _v750.mov) (Tak Steven).

Vores talentfulde journalist-praktikant, Søren Bjørn-Hansen fik et preview på videoen. Her er hans kommentar til dansevideoen: "Smukt på niveau med dådyrøjne og trækkende gæs. Ømt som et kys på en skulder og lækkert som en Othello lagkage på Oslobåden.... Magnifique."

..Og så skal jeg jo selvfølgelig opfordre til at i sender links til andre videobidder, som kan fremprovokere fugt i øjenkrogen. /kurt

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten