close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.
DTU roadrunners blog hoved

Så lød startskuddet: nu starter SEM 2016

I går tog hele DTU Roadrunners afsted mod London, og mens nogle mand var sendt afsted i de pakkede biler med værkstedsgrej og tunge tasker, var nogle med fly, for at kunne ankomme tids nok til at hjælpe med aflæsningen af de store vogne.

Da de første ankom, blev der fundet deltagerbadges og armbånd, således at alle var sikret adgang til både paddocken, hvor der i løbet af den næste uges tid skulle arbejdes intenst på bilerne, og til campsite, hvor telte, borde, bænke og pavilloner skulle fungere som de fleste af de deltagende fra Roadrunners’ hjem for den næste periode.

Illustration: Privatfoto

Først aflæsning, så overblik

Bilerne blev hurtigt læsset af, og dette skabte en smule kaos i de to paddocks, hvor det pludseligt var svært at skelne mellem hvad der hørte til henholdsvis prototypen- og urban concept bilen, da det hele stod samlet i én stor bunke rod. Som reolerne langsomt blev båret ind, blev der gradvist sat mere og mere orden i de to paddocks, og nu begyndte det snart at ligne et sted, hvor man kunne komme til at arbejde på bilerne. Der blev derefter hurtigt gået i gang med at gøre de to biler klar til teknisk inspektion, som skulle foregå dagen efter ankomsten. Særligt havde elektro-holdet travlt.

Da de to paddocks lukkede kl. 20, tog holdet tilbage mod campsite, hvor nogle havde sørget for lidt at spise. Der blev hurtigt lagt en slagplan for ugens forløb, og ellers gik folk tidligt i seng, så de var klar til morgendagens kamp mod teknisk inspektion.

Nu skal det blive spændende at se, om holdet og bilerne kan klare sig igennem denne i første forsøg…

Marie Ulricke Kristensen
er 21 år og 4.-semesters studerende på Produktion og Konstruktion (Mechanical Engineering), DTU Mekanik. Roadrunners-relaterede projekter: pr-, kommunikations- og mekanisk arbejde på Økobilen DTU, deltagende ved Shell Eco Marathon 2016.