Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Rygte: Jabber-chat på Facebook

Michael Arrington fra teknologi og web2.0-bloggen TechCrunch, som altid har en evne til at vide ting før så mange andre, har et interessant indlæg, om at Facebook vil til at integrere instant messaging.

Det er selvfølgelig interessant i sig selv, men endnu mere interessant bliver det af, at Facebook tilsyneladende har valgt at basere sig på Jabber-protokollen, som blandt andet også bruges af Google Talk, som jeg tidligere har udtrykt min kærlighed til.

Med andre ord vil man formentlig kunne tilgå Facebook-instant messaging fra sin instant messaging-klient! Kan dette blive døden for MSN/Windows Live Messenger?

Om beskedhistorikken vil blive gemt i Facebook, ligesom den bliver gemt i Gmail, når man bruger Google Talk, melder historien ikke noget om.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først