Rødvin og æble med lommekniv

Så vælger man lige bussen til arbejdsmøde om studiemiljø, fordi cyklen for første gang i seks måneder er punkteret. Under blikkets søgen efter noget interessant at fundere over, lander min opmærksom på en plakat, der opfordrer mig til at stemme til ældrerådsvalget.

Hvis jeg ellers var over 60 års gammel...

Og hvis man endnu ikke har opnået titlen "tidligere ingeniør på efterløn", kan man misunde de ældres indflydelse, der bl.a. tæller:

Citat:

alle indstillinger [til byrådet], der vedrører ældre. Det kan dreje sig om pleje og omsorg, og det kan være sager om boliger og plejehjemsbyggeri, men det er også busser, biblioteker, tilgængelighed, indkøb og mange andre ting.

Godt nok har vi i Aalborg et uddannelsesråd, men det drejer sig vist mest om at få flere studerende til byen:

Citat:

+ Velkomstpakke til nye studerende + Flere studenterjobs, studie- og praktikpladser + Offentlig adgang til trådløs kommunikation + Markedsføring af Aalborg som en attraktiv uddannelsesby

ligesom vi for et par år siden oprettede et landsdækkende yngresagen, der skal fungere som modvægt til ældresagen.

Men der går vist lang tid, før uddannelsesrådet og/eller yngresagen får noget der svarer til ekslusiv høringsret på relevante områder...

Men på den anden side, er det jo ikke noget nyt i, at de folkevalgte har mere interesse i at forbedre deres egen alderdom, så jeg lytter bare endnu en gang til lidt Gnags :)

// Hundebøll

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Det er derfor jeg har min. 2 cykler - så jeg altid har en cykel der er i orden.

Man ved jo ikke hvad man pludselig kommer til at opleve når man skal gå nye veje :)

  • 0
  • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten