Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Rigtige nørder bruger Firefox 3

  1. juli frigav Mozilla Beta 1-versionen af den kommende Firefox 2.0-browser. Uden at gå mere ind i dét i dette indlæg, er der nogen, der mener, at det skorter lidt på nyheder i den nye browser, efter Mozillas nye interface til bogmærker og browserhistorik, Places, blev trukket ud af Firefox 2.

Helt forsvundet er Places dog ikke, det nye interface er indtil videre udskudt til Firefox 3, som ingen endnu kender noget lanceringstidspunkt for.

Men hvis du sidder med tårer i øjenkrogene, mens du hamrer i bordet og siger, "jeg vil ha' Places!", behøver du dog ikke vente til Mozilla-folkene får kogt Firefox 3 færdigt.

I og med at Firefox, og de andre Mozilla-produkter, er open source, og Mozilla derved er afhængig af fejlrettelser og -rapporter fra udviklermiljøet, samt at Mozilla-folkene er flinke til at lægge de forskellige Firefox-versioner ud i test- alfaversioner til udviklere, kaldet "nightlies", er der nemlig mulighed for at afprøve morgendagens Firefox-features i dag. Deriblandt Places.

Den nemmeste måde er at gå ind på Mozilla-nyhedstjenesten MozillaZine og trykke på "Fx" (for Firefox) ud for "Nightlies" i øverste venstre hjørne under MozillaZine-logoet.

Så lander du i en mappe, der hedder "Latest trunk", og så er det bare at klikke på den rigtige fil. Hvis du, som jeg, sidder på en Windows-maskine er det "firefox-3.0a1.en-US.win32.installer.exe", du skal have fat i, hvis du vil installere Firefox 3, der forresten bærer kodenavnet Minefield, som du kender det fra tidligere Firefox-versioner.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten