På tysk it-udflugt: Sneslam i Stuttgart

Hun skulle tvinges til at prøve det selv. Den journalist, som sidste søndag i Politiken luftede sin harme over alle de frynsegoder it -journalister oplever.

Og ja, jeg ved godt, at bemeldte del af standen rangerer lige en anelse over motorjournalister, når det drejer sig om den personlige integritet. Personligt er jeg ikke i tvivl om, at jeg meget hellere vil harcellere over andres lave moral ved skrivebordet hjemme på redaktionen end sidde her i den overlabre lounge, hvor det mørke alkoholfri øl flyder i stride strømme, her i Stuttgart lufthavn med udsigt til at kunne komme hjem en sen gang i aften.

Dagen i går startede fint, HP ville vise sine nye routere frem på et sydtysk slot, som skulle signalere de sikkerhedsdyder, som er indlejrede i produkterne. Sikkert en fed konceptuel ide, men det sneede og sneede og bussen slingrede sig op ad den stejle slotvej, som var så glat at HP's norske markedschef Cato skøjtede afsted på sine glatte norske skindsåler.

Idag op 5.30 og afsted i god tid gennem motorveje med brun sæbesne for blot at opdage at det tidlige fly hjemover var aflyst. Rebooking, ventetid og en hel times fugtigvarm hygge i Berlinflyet, som ventede som nr. 15 i køen til afisning. Forsinkelse så stor, at udsigten til at nå hjem via Berlin var forpasset. Derfor retur til terminalen, rebooking og nu udsigt til at komme hjem i aften.

Så nu kan jeg sidde her i tophumør efter en italiensk frokost. Den bestod af noget så eksotisk som spaghetti bolognese direkte og skoldende hed fra reanimeringsprocessen i den mikroovn, som min trøstende rejseledsager Jonas Dalsgaard fra HP afslørede. Han hørte den karakteristiske mikrobippen bag en afskærming. Ledsageren til dåsebolognesen var en sjat sur rødvin.

Tag ikke fejl den italiensk udseende pasta-bar i Stuttgart lufthavn er i virkeligheden et maskeret tysk cafeteria efter den udbredte Autobahn-model - dyr, men rigtig dårlig.

Sådan kan dagen gå - hun skulle prøve det skulle hun, den moralske journalist fra Politiken. Og bagefter kunne hun passende tvinges til at mæske sig med at afprøve to multifunktionsprintere i ti-kiloklassen komplet med ind- og udpakning, isættelse af farvepatroner og hyggestunder med fotopapir, som sidder fast i fremføringsmekanismen.

Hmmprff!

Kender du også til den slags klynkedage, så kom med din klynkehistorie fra lufthavnen. /kurt

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten