close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.
phloggen

Overdragelse

Så har vi officielt fået vores hus overdraget, efter en hektisk sidste uge.

Det var lidt underligt at gå fra byggerod og håndværkere overalt, til spritnyt tomt hus på nogle få timer, lidt ligesom når man pakker en gave ud.

Tømrer-Henrik insisterede på selv at støvsuge stuegulvet som det næstsidste, så han samtidig kunne checke det for mærker, skrammer og pletter:

Illustration: Privatfoto

Der mangler nogle få ting endnu, f.eks spejlskabene i badeværelserne:

Her er det billede af køkkengulvet jeg lovede for lang tid siden:

Det andet badeværelse er grønt og hvidt:

Og som prikken over i'et fandt vi for nogle dage siden en tæpperest til ingen penge, som indiskutabelt hørte til i vores entre:

I morgen kommer et rengøringsfirma og gør hovedrent, søndag kommer maleren og fixer diverse små skavanker, mandag flytter vi hele indboet & os selv.

phk

Poul-Henning Kamp
er selvstændig open source-softwareudvikler. Han skriver blandt andet om politik, hysteri, spin, monopoler, frihedskampe gør-det-selv-teknologi og humor.

Nu begynder jeg at kunne se et sammenhæng i husets stil: maximalisme, med mange farver og mønstre - og det kræver sin mand (eller kvinde) at turde det i disse ellers minimalistiske fantasiløse tider!

Nu mangler du bare nogle rokokkomøbler, en lyserød plys-sofa, en udstoppet fugl af en slags (gerne en struds eller en påfugl) og forskellige farvede 'nips' - så er det lige til en artikel i 'Wallpaper' :)

  • 7
  • 2

Stort tillykke med at komme at I er kommet i mål.

Nu begynder huset at ændre karakter af byggeri til et hjem. Specielt bemærker jeg tæpperesten der råbte efter at komme hjem til jer. Tæpperesten har selvfølgelig helt ret.

... men det er bare begyndelsen. Du vil blive overrasket over hvordan ens behov og smag ændrer sig ved at flytte i en ny bolig. ;-)

  • 0
  • 0

Hvor i alverden har du fået fat i den grønne håndvask og det grønne WC. Det er ren 1970er-stil, jeg troede ikke man kunne købe sådan noget i dag.

Og vi mangler stadig et billede af det hemmelige projekt i badet...

  • 4
  • 0