Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.
seiersen science

Og vinderen blev: Feedly

Bloggens fundament smuldrede, men det ser nu ud til, at det bliver Feedly, der redder mig fra Google Readers død om godt to uger.

Feedly kan synkronisere med RSS-feedene i Reader, men i forbindelse med nedlukningen af Reader, vil der jo ikke være noget at synkronisere med. Feedly har dog forberedt sig på fremtiden, og allerede før Google bekendtgjorde sine planer, var man i gang med at arbejde på, at alle brugere automatisk vil få overført sine feeds fra Reader til Feedly. Bare to uger efter Googles pressemeddelelse, havde Feedly fået 3 millioner nye brugere.

Er du Google Reader bruger, kan du stadig nå at være med. Du skal bare synkronisere med Feedly inden den 1. juli, så lover de en "seamlessly transition" til din nye platform.

Emner : Software
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Jeg brugte kort NewsBlur, før jeg gik over til Feedly. Da de bl.a. har lavet nogle ændringer, så man kan få vist sine feeds i listeform (da jeg prøvede Feedly sidste år, kunne man kun få dem i magasin-form med store billeder), har overgangen været næsten helt smertefri. Jeg har endda fået overført alle mine tags og de links, jeg havde under hvert tag, fra Google Reader til Feedly.

Derudover virker der til at være et seriøst og velpolstret setup bag tjenesten, og der er som beskrevet sket en del udvikling hos dem de seneste par måneder. Se bl.a. http://blog.feedly.com/ for mere om udviklingen og løbende opdateringer.

Jeg bruger i øvrigt Feedly både på computer og iPad, og begge fungerer glimrende - selvom der er lidt funktionalitet, jeg savner i iOS-app'en.

  • 1
  • 0