true cousins

Nyt fra True Cousins - Video dagbog - kom til en forrygende weekend på Malmø Raceway 23.-24. juli

Video dagbog 1

Som noget nyt vil vi lægge nogle korte dagbøger op her på bloggen. I vil få et vist indblik i hvad der arbejdes med i øjeblikket og hvilke udfordringer vi står overfor. Glenn lægger ud med TC-Xeren...

Illustration: Privatfoto

Vi prøver at få en gammel amerikansk politiradar til at måle vores 0-100 km/h tider

Summer Nationals 23.-24. juli

For første gang nogensinde stiller vi op med både TC-X og Silver Bullitt ved det samme arrangement. Når det gælder TC-Xeren skal vi se, om vi kan komme endnu længere ned i tid, mens vi forsøgsvis har tilmeldt Silver Bullitt i Super Comp klassen, så der kan duelleres mod nogle ICE bikes - vi ved endnu ikke om vi får lov til det så det "kun" bliver Test & Tune.

Men der er altså ingen undskyldning for ikke at komme - hvad enten man er til bil eller motorcykel, kan vi tilbyde begge dele...plus mindst 73 andre teams med de vildeste køretøjer!

Se mere her: Malmø Raceway

Første blog-læser, der melder sig hos undertegnede i pitten og refererer til dette indslag, får en ægte Team True Cousins cap (i rigtig god kvalitet)!

Håber vi ses!

Hans-Henrik Thomsen, True Cousins fortæller sammen med sin fætter Glenn E. Nielsen om arbejdet med at udvikle og bygge deres lynhurtige el-motorcykler og -biler.
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Men der er altså ingen undskyldning for ikke at komme

Det er jeg nu ikke enig - Vi var i Nexø for at skyde raket op ;o) - vi overhalede jer for øvrigt lige inden broen på vej hjem med gummibåden bagpå - er lidt stolt over, at BLÅ RIB kan hamle op med verdenseliten på motorvejen ;o)

mvh Flemming Blue RIB

  • keep up the good work :o)
  • 1
  • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten