close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.
phloggen

Nogen har bygget et hus

Illustration: Privatfoto

Den organisation der i gamle dage havde det mundrette navn "Kort & Matrikelstyrelsen" hedder på "nyliberalt" nysprog "Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering".

Men de flyver stadig rundt hvert forår for at optage luftfotos af hele landet og nu begynder de første midlertidige data at dukke op.

Endnu en gang hatten af for de kompetente & dedikerede medarbejdere hos SDFE!

Ved at sammenligne med mit eget fotoarkiv når jeg frem til at billedet er taget d. 3 april, efter murersjakket læssede alt deres grej af, men inden lastvognen kom med mursten[1]

Disse "temporære" data er ikke færdigbehandlede, f.eks er det ikke sikkert at koodinaterne passer osv.

Men det ligner at huset står hvor vi planlagde at det skulle stå.

Trælofterne er nu monteret i forhuset og Velux lystunellen i køkkenet er afsluttet med det "armatur" der hører til og der kommer stadig mere lys ud af dem end vi havde turdet håbe på:

Tommelfingeren op på det produkt.

Næste uge går de igang med undergulv og gulvvarme.

phk

[1] Skyggernes retning tillader naturligvis beregning af klokkeslettet, men det overladers som en øvelse for den interesserede læser.

Poul-Henning Kamp
er selvstændig open source-softwareudvikler. Han skriver blandt andet om politik, hysteri, spin, monopoler, frihedskampe gør-det-selv-teknologi og humor.

De solceller ser ud til at være placeret helt perfekt - og hvis billedet ellers vende rigtigt (nord/syd), vil jeg skyde på, at det er taget lidt over middag - så, 12:45 :)

  • 0
  • 0

Jeg synes, det ser ud til, at den nordvestvendte krog bliver et skyggefuldt område. Da bryggerset ligger med udgang til området, bliver det vel en skyggefuld tørreplads.

  • 0
  • 0