forskningsingeniøren bloghoved

Nanofotonik og fotoniske krystaller - Tryllekunster med lys

Dette er blot en påmindelse om, at der i dag, i morgen og på fredag er Forskningens Døgn landet over. Dette er tre dage med fokus på forskning og videnskab, og hvor en lange række institutioner med tilknytning hertil deltager og afholder arrangementer.

Som tidligere omtalt er "Bestil en forsker"-ordningen den del af Forskningens Døgn, hvor man har kunnet bestille en forsker til at komme og give et foredrag i løbet af disse dage. Der er blevet bestilt flere hundrede foredrag, som gives af forskere fra mange forskellige forskningsinstitutioner på skoler, på gymnasier, i foreninger, på kultursteder o.lign. Jeg giver selv et foredrag i København i morgen aften, og I er velkomne til at kigge forbi, hvis I vil høre om "Nanofotonik og fotoniske krystaller - Tryllekunster med lys".

Illustration: Privatfoto

Så herfra skal opfordringen lyde: Tag ud og oplev, hvad forskningen og videnskaben har at byde på, og lad dig blive inspireret!

Jakob Rosenkrantz de Lasson er civilingeniør og ph.d. i nanofotonik fra DTU. Jakob bloggede fra 2012-2022 om forskning, fotonik og rumteknologi.
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten