Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.
phloggen

Næste gang i lufthavnen..

Jeg har lige været i Sverige og blev med opgivende mine af en sød ung dame belært om at man max må have 100ml væske med og at det ikke må være i en 200 ml beholder.

Som enhver der har lyttet efter i kemi i gymnasiet kan gennemskue, så er denne offentlige indsamling af kosmetiske produkter helt uden effekt i kampen imod terrorister.

Og de ved det godt, men de gør det alligevel, for så ser det i det mindste ud som om de gør noget.

At man så godt må købe en 1-liters økonomiflaske med "gå-væk-hund" parfume i lufthavnen og at en sådan flaske ville æde både gulvtæppet og passagerenes åndedrætsorganer hvis den blev knust i et fly er jo helt OK. Man skulle nødigt skade det toldfrie salg.

KGB-Godfather Putin har som det fremgår af dagspressen mistet tålmodigheden med en frafalden søn i London, og alverdens sikkerhedskonsulenter vil i løbet af de næste 24 timer lære at Polonium-210 er en fantastisk effektiv gift.

Tør vi gætte på at det bliver næste skuespil i lufthavnene ?

Nu skal vi undersøges med alfa-detektorer og må kun medbringe op til 10-6 microgram tungmetal, forudsat det embaleres i en til formålet udvalgt udstillingsgenstand.

phk

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten