true cousins

Når 2.000 HK (måske) er nok...

Illustration: Privatfoto

Cockpittet i TC-X med afdækning ind mod baghjulene, kardantunnel (også i Krom-Molybdæn stål)

Kort update om TC-X

Vi har netop bestilt den (for os) kraftigste batteripakke nogen sinde med en potentiel effekt på:

2.000 HK

Det skal understreges, at vi ikke umiddelbart kan udnytte hele denne potentielle effekt - pga. tab og begrænsninger i motorcontroller er 1.000 HK nok mere realistisk, men derfor er det alligevel et vildt tal. Batterierne lander i slutningen af januar, hvorefter et større samlearbejde skal foretages, før vi er nogen steder.

Vi mangler stadigvæk en del penge for at kunne betale for bl.a. for alle batterierne, en motorcontroller yderligere, bagdæk og fælge samt en masse andre stumper, så vi kæmper alt hvad vi kan.

Der vil snarest følge en mere detaljeret beretning om batterierne og opbygningen af bilen, her blot et par billeder, vi er ret langt, men langt fra i mål.

Pedaler samt torpedovæg færdiggjort

Hjælp!

Vi har med andre ord brug for al den støtte vi kan få, så hvis der er nogen blandt læserne, der - som tidligere set - ønsker at foretage donationer, er de meget velkommen nu. Alle der foretager donationer (minimum kr. 400,-), får deres navn skrevet på bilen.

En anden mulighed er at investere i den seneste, meget flotte NEDRA kalender, som vi selv udgiver i år (i en dansk og mere brugbar version ift. dansk kalendersystem). Den kan købes for kr. 200,- hvoraf en del går til True Cousins. Nedenfor ses forsiden og det kan oplyses at True Cousins optræder på to af månederne. Vi skal have en hurtig tilbagemelding, da kalenderen SKAL bestilles søndag. Kontakt undertegnede på hansi@wroum.dk

Forsiden på den nye 2015 NEDRA Kalender

.

Hans-Henrik Thomsen, True Cousins fortæller sammen med sin fætter Glenn E. Nielsen om arbejdet med at udvikle og bygge deres lynhurtige el-motorcykler og -biler.
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

...man betaler mere end en gang, får man så sit navn på mere end en gang ;-)

Penge overført - fuld fart frem :)

  • 3
  • 0

I dit tilfælde kan vi nok sagtens finde ud af et "Martin Zacho x 2". Er der tale om donation og/eller kalenderkøb? Kalderen må vi desværre hæve til kr. 250,- da vores gode tilbud på disse viste sig at være ikke-gyldigt, (øv). Til gengæld bliver kalenderen nu med mulige løbsdatoer for os (og andre dragracere)

  • 0
  • 0

Velbekomme.

Ser frem til at møde jer derude :)

Har ikke behov for "x2", men det slog mig bare at jeg nu havde mulighed for det ;-)

Har lavet en ren donation uden behov for kalender - kalenderpladsen er allerede optaget af en (noget kedelig) lyserød ting.

  • 0
  • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten