motorbloggen

Motorbloggen er på Le Mans (næsten)!

Rapport lørdag 23:40 "Team exxexs (John Nielsen) er kørt af banen og kan ikke køre på banen selv. Jeg tror, de er ude. Vi så det - fedt Eksternt billede"

"Der var lige en 911 som ikke nåede at bremse. Han stak snuden ind i en baghave. Kold som et glasøje bakkede han ud og kørte videre."  "Står nede ved Arnage-kurven. Det er skumring og helt fantastisk med slagsmål og ild ud af lydpotterne. Der er race så det hviner," fortæller Christian.

Rapport lørdag kl. 11:40 "Dieselaudien (Nr. 7.) har problemer med en trækaksel. Derfor kørte bilen kun en enkelt omgang i formiddagens træningsrunde," lyder det pr. mobilsvar fra Chr. H.

Rapport: Fredag kl. 13:00 "Træningen op til Le Mans er nu i fuld gang og Audis dieselteam virker rolige og velforberedte. Lige nu er Tom K's Audi den eneste racerbil, som står løbsklar og der er ro omkring den. I de andre lejre er der knald på.

De første træningsrunder er kørt og der er markant forskel på lyden fra de forskellige racerbiler. De fleste larmer infernalsk, kun Audien afviger. Den kan næsten ikke høres. Og jo, Corvetterne lyder også anderledes, V8-muller."

Nej, Motorbloggen er ikke på Le Mans. Vi distanceblogger fra den store begivenhed. Det gør vi via Christian H., en nær bekendt af Motorbloggen og i øvrigt kollega her på Ingeniøren. Christian medfører to af vore Kult-T-shirts og en specialmission med dem, det vender vi tilbage til. Han vil desuden indtelefonere telegrammer fra løbet, så længe der er strøm på mobilen.

Læserbidrag er velkomne. Er du selv på Le Mans, så mail (rac@ing.dk) et par linjer om, hvad du ser. Eller post en kommentar på dette indlæg.

Du er også velkommen til at indtale et lille telegram på vores telefonsvarer, +45 3326 5339. Det, der måtte komme, bringer vi videre, så længe vi orker!

/Rolf

PS. Til jer andre: "Det kører for os"

PPS. Læs også vor linksamling om Audi R10.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten