Microsoft sætter e-mails fem år tilbage

Der er røre i e-mail-verdenen. Ifølge David Greiner fra Campaign Monitor, der laver software til e-mail nyhedsbreve og maillister, blogger, at Microsoft har sat e-mail design fem år tilbage i tiden med Outlook 2007.

Årsagen er ifølge Greiner, at Microsoft har valgt at bruge sin egen tekstbehandler Word til at generere HTML-e-mails i stedet for Internet Explorer, hvilket han sammenligner med, at Microsoft besluttede, at Internet Explorer fremover ikke skulle understøtte størstedelen af CSS og kun understøtte hjemmesider designet af tabeller.

Outlook sidder på en rigtig pæn procentdel af markedet for e-mail i firmaer, og derfor frygter Greiner at størstedelen af de e-mails, der bliver sendt ud, vil se forkerte ud hos størstedelen af modtagerne.

Hvad mener du om sagen? Og tror du, at størstedelen af Microsoft nuværende Office-kunder (virksomheder) vil opdatere til Office 2007? Hvorfor/hvorfor ikke?

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Der er mange interessante vinkler: Det er usandsynligt, selv for MicroSoft, at de vil give sig til at sende emails der ikke kan læses af tidligere MicroSoft operativsystemer.  Så dumme er de ikke. Ergo må de producerede emails enten bruge en nogenlunde anvendelig XML schema. ...Hvilket tyder på at Word også kunne bringes til at arbejde med andre XML schema....Som f.eks ODF  ? Alternativt bliver Word's XML output blot inkluderet som en multipart/alternative i de genererede emails, med det resultat at de bliver noget større og ryger i spamfiltre med et brag, for stort set kun spammere bruger multipart/alternative i emails.

  • 0
  • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten