Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.
Føhns 4,0 bloghoved

Mere IT i valgkampen: Politikere vil droppe sessionslogning

Debat med otte kandidater til Folketinget, der faktisk kan tale it. Flere af de måske kommende Folketingsmedlemmer tog klart afstand fra ulovlig logning. På andre områder var de mindre enige.

Der bliver talt for lidt om IT i valgkampen. Derfor har jeg lavet tre gange podcast og to videoer med IT-politikere.

Emnerne er sessionslogning, open source i offentlig IT, IT katastrofeprojekter, etablering af en IT-haverikommision, politikeres mangel på IT-kompetencer og muligheden for at etablere et IT-ministerium samt ansigtsgenkendelse vha. videoovervågning, automatisk nummerpladekontrol og personprofilering som i den såkaldte Gladsaxe-model.

Check Techtopia.

Henrik Føhns er journalist og vært på podcasten Techtopia. Han blogger om digitalisering, kunstig intelligens, nano, bio og den 4. industrielle revolution.
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten