Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Teknologiens Mediehus kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.
ingternt blog

Matematikvideoerne er opdateret med forbedret lyd

Ingeniørens 37 matematikvideoer for 9. klasse er blevet modtaget meget positivt.

I den første version var der dog et problem med lydstyrken, så det var nødvendigt at skrue maksimalt op for at høre, hvordan man finder X, beregner arealet af en cirkel, omregner til fremmed valuta og resten af pensum.

Vi har nu uploadet nye versioner af samtlige 37 videoer, hvor lyden er klar og tydelig, så nu er der ingen undskyldning for ikke at repetere matematikken.

Se præsentationen af de 37 videoer og besøg Matematikkanalen på Youtube og på Facebook.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Generelt er videoerne jo bedre end slet ingenting, og kan bruges som supplement til bøger/skriftlige materialer og adgang til regneopgaver/øvelser.

Lyden (og faldende lydstyrke):
Tag http://www.youtube.com/matematikkanalen#p/... som eksempel. Her falder talerens lydstyrke hen igennem videoen, og 7 minutter inde, er talen meget lav. Til denne slags ville noget automatisk volumenkontrol (compressor) ikke skade. (Stemmen er meget behagelig, men varierer ikke måden at tale og betone ordene på særlig meget i den video)


Hvis nogen vil lave bedre videoer:

Tavlens grovkornede opløsning er ret grim, så er det ikke muligt at finde en tavle med højre opløsning?

Tegn ikke med rød på grøn af hensyn til de personer der ikke kan skelne disse farver.

Lige præcis i statistik-videoen bliver der opremset en del tal, uden at de visuelt er udpeget. Nu da det er elektroniske tavler, burde det være muligt at tegne cirkler om det man omtaler "her og nu", og så slette denne sidste markering/streg. Ligesom "fortryd" virker i mange tegneprogrammer.

Find de gode forklaringer frem :-)

  • 0
  • 0