Lettere temaskift i Firefox

Det kan være en smule besværligt at skifte udseende i Firefox. Først skal man hente og installere temaet, og dernæst skal Firefox genstartes, hver gang man skifter tema.

Det kan blive irriterende i længden.

Derfor har folkene bag nu skabt udvidelsen 'Personas', som du kan læse mere om på Mozilla Labs-bloggen.

Kort fortalt gør Personas det lettere at skifte tema, ved at man blot klikker på et billede af en lille nuttet ræv i browserens nederste venstre hjørne og vælger et tema. Vupti! Så skifter Firefox tema.

Listen over temaer opdateres ifølge Download Squad automatisk, så dermed kan det være slut med at søge efter temaer.

Et minus er dog, synes jeg, at de basale elementer i Firefox forbliver de samme, for eksempel skifter knapperne i værktøjslinjen ikke udseende, det er således kun baggrunden i og farvetemaerne i browser-vinduet, der bliver skiftet ud.

Men hvis det er nok til, at man kan få lidt nyt liv i sin Firefox, så er Personas et tjek værd. Den skulle virke til Firefox 2 og 3-betaerne.

Jeg sidder i øjeblikket med Personas på en Firefox/Minefield 3.0b3pre, så den virker også i latest trunk-versionerne af vores allesammens total yndlingsbrowser Eksternt billede

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Det er muligt, at jeg har overset et eller andet, men jeg forstår simpelthen ikke hvad ideen med at skifte browserens udseende er.

For mig er det indholdet på de sider jeg besøger som er interessant, om browseren er gul, grøn eller blå er da aldeles uinteressant.

Måske nogen her kan forklare mig ideen bagved?

  • 0
  • 0

Hej Michael

Nu kan jeg selvfølgelig kun svare for mig selv, men i "de gamle" Firefox-dage kunne man godt blive træt af standard-temaet i Firefox, og så kunne det være meget rart at pifte det lidt op...lidt ligesom når man flytter rundt på møblerne derhjemme for at skabe lidt nyt liv, I guess...

Når det så er sagt, så synes jeg, at standardtemaet i Firefox 3 faktisk er helt fjong, og efter at have cykler lidt igennem temaerne i Personas, endte jeg da på standardtemaet igen ;-)

// Lars

  • 0
  • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten