true cousins

Last Bullitt of the year...lørdag d. 26/9

Illustration: Privatfoto

Der skal styres en lille smule selvom det er dragrace...

Sidste chance i år

Ovenpå vores verdensrekord til TC-X (beretning og ny video følger senere), er der lige et skud tilbage i bøssen... Vi vil undersøge, hvor hurtigt Silver Bullitt egentlig kan køre inden vi lægger os fast på vinterens upgrades. Som sædvanlig er det på Malmø Raceway og vi håber, at mange af læserne vil komme forbi banen, denne sidste dag. Vejret ser ud til at blive fint og vi er blevet lovet bedre præparering end den normale ved Test&Tune.

I øvrigt er der (som sædvanlig) SWAP-meet med bilstumper og udstilling af mange flotte biler, da det er årets sidste lørdag på Malmø-banen, åbent allerede fra kl. 8.00. Drag racing starter fra ca. kl. 10.00 og fortsætter frem til ca. kl. 15.00 - altså hele 5 timer til at køre i (hvis vi kan undgå de sædvanlige oliespild).

Og nå ja, så er der jo altid legendariske KillaCycles bedste 1/8-mile rekordtid på 5,21 at gå efter - som er den hurtigste tid nogen sinde sat på 1/8-mile af en elektrisk motorcykel, så jo, muligheden for endnu en verdensrekord er til stede - den hurtigste elektriske bil OG motorcykel ville være fra DANSKE True Cousins...!

For dem der ikke lige ved det, så må KillaCycle (sammen med elbilen White Zombie) nok tilskrives æren for, at elektrisk drag racing overhovedet opstod. Nedenstående klip gjorde på sin tid KillaCycle meget kendt - uheld i motorsport er altid populært og denne video har 4 gange flere hits end nogen af de drag races med KillaCycles, der ellers ligger på Youtube. Jeg skal advare mod stærke billeder og idiotisk opførsel - hvem laver burnout med 400 HK motorcykel uden sikkerhedsudstyr midt inde i en by - og hvorfor giver han ikke slip?

Hans-Henrik Thomsen, True Cousins fortæller sammen med sin fætter Glenn E. Nielsen om arbejdet med at udvikle og bygge deres lynhurtige el-motorcykler og -biler.
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Så lige at I har sat verdensrekort! Stort tillykke med den flotte præstation! :-)

PS: Selv om det ikke er elektrisk fremdrift kunne det være interessant en dag at tage en CS BPM-100 og sætte passende hjul på. Gad egenlig vide hvor hurtigt man kan accelerere med 10 tons trykkraft og DPR? Der skulle nok nogle viklede kulfibertanke til for at holde vægten nede. Nuvel, sidespring!

  • 0
  • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten