Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Teknologiens Mediehus kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.
ingternt blog

Læserarrangement: Lær alt om broer på en aften

Broer er på mange måder indbegrebet af ingeniørkunst og materialeproduktion, som hele tiden udvikler sig og bryder nye grænser.

Dansk Arkitektur Center har nu i samarbejde med Mediehuset Ingeniøren samlet tre af de førende eksperter indenfor brokonstruktioner til en visionær aften om broer før, nu og i fremtiden.

Vi har sikret os 40 billetter til kun 30 kr til vores trofaste læsere på ing.dk; men det er først til mølle, så skynd dig at melde dig til her.

PROGRAM Kl. 19:00: Introduktion v. Rune Huvendick Jensen, Kommunikationschef, Dansk Arkitektur Center

Kl. 19:15: Niels J. Gimsing, Professor emeritus, DTU Byg

Niels J. Gimsing er uden tvivl den danske ingeniør med størst bro-erfaring. Han vandt sin første brokonkurrence i 1959 og har siden deltaget i en perlerække af projekter i udlandet og herhjemme, blandt andet Lillebælt, Storebælt, Øresund og senest forslaget til en bro over Fehmern Bælt. Niels J. Gimsing vil trække de store linjer i de danske broers udvikling op.

Kl. 19:45: Steen Savery Trojaborg, Partner, Dissing+Weitling architecture

Dissing+Weitling har tegnet broer i en række lande. Både mindre cykel- og fodgængerbroer og gigantiske broer over Storebælt, Fehmern Bælt etc. Steen gennemgår en række cases og fortæller om processen fra idé til resultat.

Kl. 20:15: Mette Glavind, Centerchef, PhD, Teknologisk Institut

Om fremtidens betonmaterialer til broer. Teknologisk Institut arbejder til stadighed på udvikling og demonstration af nye betoner, og Mette vil blandt andet fortælle om 'grønne' og bæredygtige broer, om fiberbetonens renæssance, om intelligent beton med indbyggede sensorer og om den fuld-skala demonstration, som er i gang lige nu på Rødby Havn. Demonstrationen skal sørge for at materialerne i den kommende Fehmern-forbindelse har størst mulig holdbarhed.

Kl. 20:35-21:00: Mød eksperterne

Mulighed for en øl eller vand og en uformel samtale med oplægsholderne

Pris: 30 kr Dato: Onsdag d. 19. januar Tid: kl. 19-21 Sted: Dansk Arkitektur Center, Strandgade 27B 1401 København K

Tilmelding nødvendig.

Bemærk: Arrangementet videooptages til DACs webTV-station ArkitekturTV og til DR TV.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først