motorbloggen

Kult-alarm på Motorbloggen

Motorbloggen kommer om kort tid i besiddelse af et begrænset antal meget seje t-shirts med teksten "Motorbloggen - Det kører for os" og en flot illustration tegnet af Ingeniørens tegner Lars Refn. Der bliver tale om en fuldstændig unik sag.

Trøjerne kan derfor - ifølge kult­-kendere - ventes at blive et stort kult-hit i sommer under f.eks. cruising og anden generel motor-hygge, samt tv-kigning i forbindelse med f.eks. 24-timersløbet på Le Mans.

Om kort tid trækker vi lod blandt motorbloggens læsere om en række af disse helt specielle t-shirts.

Reglerne i lodtrækningen er følgende:

Du deltager ved at sende en mail til rac@ing.dk med emnet "Det kører for os". Angiv ønsket størrelse som Medium, Large eller XLarge. Og husk at skrive din postadresse i mailen, ellers kører det helt sikkert ikke.

Mails, der er modtaget senest den 7. juni 2006, deltager i lodtrækningen.

MEN –- læsere, der forinden (altså inden 7. juni!) har bidraget til vores motordebat her på motorbloggen, ligger automatisk forrest i lodtrækningen og bliver favoriseret skamløst. Især indsendere af konstruktive og informative bidrag vil som en selvfølge blive tilgodeset!

Trøjerne udsendes kort efter lodtrækningen og dermed i god tid inden Le Mans, så modtagerne kan være passende klædt på til 24-timers løbet, der som bekendt køres 17. og 18. juni 2006 med fra lørdag kl 17.00 til søndag kl. 17.00.

/Rolf og Bjørn

PS. Det kører for os!

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten