phloggen

Kan Lars køre gummiged ?

De fleste aviser har travlt med at skrive om hvor slet Lars & Lene ligger i meningsmålingerne og hvor velfortjent det er eller ikke er.

I en sådan presset situation plejer PR-folk og spin-doktorer at køre på højtryk for at skaffe gode nyheder og jeg fatter ikke hvorfor vi ikke for længst har set Lars personligt rydde sne på Bornholm ?

Jeg er sikker på at det ville gavne hans folkelige popularitet enormt, hvis vi fik at se at Lars fra Græsted vidste hvad der op og ned på en gummiged.

Se blot hvad borgmesteren i NewArk, Cory Booker, får ud af sit traktorkørekort:

Illustration: Privatfoto

At det også ville give Lars noget tiltrængt afkobling er så en helt anden ting, en gummiged og et par meter sne er slet ikke nogen ringe måde at afreagere på...

phk

Poul-Henning Kamp er selvstændig open source-softwareudvikler. Han skriver blandt andet om politik, hysteri, spin, monopoler, frihedskampe gør-det-selv-teknologi og humor.
sortSortér kommentarer
 • Ældste først
 • Nyeste først
 • Bedste først

Undlad venligst at misbruge situationen her på Bornholm til politisk plader. Det er rigeligt at TV2News flyver rundt her med deres helikopter for at aflevere en pakke bleer.

 • 0
 • 0

Undlad venligst at misbruge situationen her på Bornholm til politisk plader.

Meget meget enig!

Men siden hvornår har politisk spin handlet om borgernes behov og grænser? I stedet handler det om løgn, manipulation, "news engineering" og grovkornede forsøg på miskreditering af folk der rent faktisk har ret.

Og ja, det er den slags der betegnes "kommunikationsrådgivning" og "professionel kommunikation" af fagfolket.

Velbekomme!

 • 0
 • 0

Måske kunne han lige først fikse DSB ved at køre noget tog! PS: Har prøvet at køre gummiged nogle timer, jeg kan fortælle "Lars" at det er helt sikkert sjovere end at være i debat med Villy Søvndal. Og gummigeden har i det mindste et fornuftigt (for)mål! Helle kunne samidig passe telefonerne i Skattevæsnet, hun er jo helt sikkert god til at rådgive, og der er altid ventetid. Og så er vi også fri for at høre på hendes uvirklikge drømme, hvor penge kommer af sig selv! Vupti, vi har de 3 største partiledere beskæftiget hele 2011! Super relevant debat den her :-)

 • 0
 • 0

Nemlig

Hvorfor bruger PHK dog ikke denne her agurketid til at beskrive eksempelvis vindkraftens "fantastiske" levering til det danske energisystem.

Jeg har lige kigget ind her i spidslastperioden

Her leverede vindkraften 6,8% af det danske elforbrug, nettoeksporten var en anelse lavere.

Udover dette leverer andre energikilder varme og transport, dvs vindkraften leverer omkring 1-2 % af det samlede energiforbrug. Så selvom det 4-dobles som foreslået i klimakommissionens rapport, ja så når vi under 10% sådan en vinterdag.

Det er da en historie der rykker!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eller er realiteterne for skræmmende!

 • 0
 • 0

Undlad venligst at misbruge situationen her på Bornholm til politisk plader. Det er rigeligt at TV2News flyver rundt her med deres helikopter for at aflevere en pakke bleer.

Kan kun erklære mig enig i Michael Boldt. Det er både usmageligt og plat at lave spin på den situation vi har her på Bornholm. Så er det ligegyldigt om det er TV2, PHK eller evt regeringen der gør det - det er stadig lige så usmageligt! Bor heldigvis selv i Rønne, så er ikke så hårdt ramt af situationen, men det er der mange andre herovre der er især ældre, syge og børnefamilier.

 • 0
 • 0

Jeg forstår ikke alle de skarpe reaktioner.

Det er da en interessant observation, at en borgmester laver den slags optrin - lidt ligesom når Putin ridder rundt på heste i bar overkrop. Og så kan man sige, at de vattede politikere vi har da passende kunne prøve samme stunt i stedet for at levere mere af den samme endeløse og kedelige spin vi er vant til (okay, tykke Lars har været ude at cykle nogle gange i en god sags tjeneste).

Jeg kan virkelig ikke se hvorfor alle nu skal græde for Bornholm. Der er ingen døde og der bliver gjort en masse for at få styr på situationen.

Snup en tudekiks!

 • 0
 • 0

Hvis man følger sig særligt nærtagende anlagt oven på alt den fede julemad så kan man eventuelt afreagere over det her i stedet, hvor man ligefrem gør nar af situationen: http://jp.dk/indland/indland_politik/artic...

Men hey, ubegrænset humor (også kaldet retten til, at gøre nar) er jo den Danske ting vi er så stolte af (se bare hvor gode vi er til, at gøre grin med andres og egne guder) så det er nok de færreste, der kan tillade sig at åbne munden fordi der filosoferes over lidt sne - i hvert fald hvis de betragter sig som ægte gode Danskere, med ret til ophold! ;)

 • 0
 • 0

Steen Petersen: Hvis man skal holde den humoristiske linje må svaret være følgende:

PET laver en risikovurdering og vi må efterfølgende øge sikkerheden og screene alle indrejsende med bornholmsk accent, for at fange den horde af hellige krigere, der invaderer København for at dumpe Krølle-Bølle is i fontænen foran Christiansborg fordi politikerne nægter, at udlevere den ansvarlige redaktør til forfølgelse ;)

 • 0
 • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten