Kære Charlotte

Jeg har jo faktisk lovet, at jeg prøver at holde mig til det mere tekniske, og mindre til det politiske. Så fy skam mig, jeg synes alligevel at jeg må skrive et lille indlæg nu hvor kære Helge Sander er fortid, og hvor Videnskabsminister taburetten indtages af Charlotte Sahl-Madsen.

Men jeg skal gøre det kort:

Kære Charlotte (hvis det er OK at vi er på fornavn, det er så moderne),

Tillykke med stolen i Bredgade! Jeg kan forstå at du ikke tidligere har begået dig politisk, det lyder jo som en rigtig god kvalifikation. Tidligere har denne post jo været en slags belønning for tro tjeneste i partiet, en slags førtidspension, men det er heldigvis slut nu.

Så nu er vi jo mange der forventer at du ser det som en karrierevej IND i politik, og det kræver jo handling. Og lige netop handling er det vi har mest brug for i dansk forskningspolitik, i innovationspolitikken og ikke mindst i Telepolitikken.

Jeg vil sikkert løbende give mine ydmyg råd om, hvad jeg synes der skal gøres, og hvorfor jeg synes det, osv. Men ikke her og ikke endnu. Hvis du bare passer dit arbejde, sætter dig grundigt ind i dit ressort område, og ser det som et kald - ja så er vi kommet meget langt i Danmark.

Held og Lykke med jobbet, Charlotte! Du sidder efter min mening på den vigtigste post i Danmark. Det gælder landets potentiale i fremtiden: De videntunge uddannelser, Forskningen, Innovationen, og Telesektoren. Det er alt det Danmark skal leve af i fremtiden!

Illustration: Privatfoto

Go-go-go, vi har meget travlt nu!

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Det ser ud, som om, der er nye, friske vinde, der blæser i den ny ministerrække. Det er i hvert fald, hvad man kan håbe, ikke mindst på teknologi- og innovationsområdet, der vist må siges at have været en anelse underprioriteret, ikke mindst rent ministermæssigt i et godt stykke tid. Ærgerligt, når nu Danmark rummer et væld af virksomheder og enkeltpersoner, der er positivt fremme i skoen for at give netop DERES bidrag til at bevare landet som en af de førende nationer på dette område. Det tyder dog på, at der nu, med indsættelsen af en minister, hvis CV mere end antyder, at hun rent faktisk VED noget om både teknologi og innovation, kunne gå hen og komme det fornødne fokus på området. Hvem ved?

  • 0
  • 0

Jeg kan bare sige tillykke til Charlotte Sahl-Madsen og jeg håber at hun i modsætning til sin forgænger husker at hun har andre ansvarsområder end landes universiteter.

  • 0
  • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten