Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
By signing up, you agree to our Terms & Conditions and agree that Teknologiens Mediehus and the IDA Group may occasionally contact you regarding events, analyzes, news, offers, etc. by telephone, SMS and email. Newsletters and emails from Teknologiens Mediehus may contain marketing from marketing partners.
ingternt blog

Jul for ingeniører

OPDATERET: Så blev det 1. december. Er du typen, der får julelys i øjnene ved tanken om en hel måned med juleri, eller du er en nissegnavpot, der synes, julen breder sig alt for meget?

Vi plejer ikke at gå i juleselvsving her på ing.dk, men vi vil nu gerne bidrage til lidt julestemningen her i december måned med julepynt, målrettet til ingeniørerne.

Sidste år tegnede vores hoftegner, Lars Refn, først en "hængt" **

Illustration: Privatfoto

Efterfølgende mødte han kvinden i sit liv, en firkantet ingeniørinde.

Illustration: LR

I år har Lars Refn lovet at hygge om både læserne og nisseparret med et par nye kreationer, som varmer her i vinterkulden. Dem kan du finde på ing.dk de kommende uger.

PS: Hvad trænger sådan et nyforelsket nissepar mest til?

Det bedste forslag belønnes med to billetter til Experimentarium - og hvem ved, måske bliver det en del af Lars Refns julekollektion i år!

Opdatering: Her et link til Refns jylehygge-klip i år.

Vi har fundet en vinder. Det blev Michael Jensen med hans forslag om et par nørd-børn. Michael får en ekstra julegave i form af to billetter til Experimentarium. Tillykke!

Lars Refn har kreeret et stk. ingeniør-nørd-julebarn, som du kan hente, folde og hænge på træet her

Julie M. Callesen
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Et fad risengrød (endelig med smørklat- "rigeligt smør!" ), gaver og en terning til "Pakkeleg". :-)

Mvh
Tine

  • 0
  • 0