Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Teknologiens Mediehus kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.
ingternt blog

Jul for ingeniører

OPDATERET: Så blev det 1. december. Er du typen, der får julelys i øjnene ved tanken om en hel måned med juleri, eller du er en nissegnavpot, der synes, julen breder sig alt for meget?

Vi plejer ikke at gå i juleselvsving her på ing.dk, men vi vil nu gerne bidrage til lidt julestemningen her i december måned med julepynt, målrettet til ingeniørerne.

Sidste år tegnede vores hoftegner, Lars Refn, først en "hængt" **

Illustration: Privatfoto

Efterfølgende mødte han kvinden i sit liv, en firkantet ingeniørinde.

Illustration: LR

I år har Lars Refn lovet at hygge om både læserne og nisseparret med et par nye kreationer, som varmer her i vinterkulden. Dem kan du finde på ing.dk de kommende uger.

PS: Hvad trænger sådan et nyforelsket nissepar mest til?

Det bedste forslag belønnes med to billetter til Experimentarium - og hvem ved, måske bliver det en del af Lars Refns julekollektion i år!

Opdatering: Her et link til Refns jylehygge-klip i år.

Vi har fundet en vinder. Det blev Michael Jensen med hans forslag om et par nørd-børn. Michael får en ekstra julegave i form af to billetter til Experimentarium. Tillykke!

Lars Refn har kreeret et stk. ingeniør-nørd-julebarn, som du kan hente, folde og hænge på træet her

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Et fad risengrød (endelig med smørklat- "rigeligt smør!" ), gaver og en terning til "Pakkeleg". :-)

Mvh
Tine

  • 0
  • 0