Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.
intelligent transport bloghoved

ITS World Congress kommer til København i 2018 – hvad skal vi snakke om ?

Illustration: Privatfoto

Jeg har gennem 8 år sammen med Københavns kommune arbejdet på at få ITT Verdenskongressen til København, bl.a som formand for ITS Danmark og bestyrelsesmedlem i ERTICO (ITS Europe), som ejer retten til verdenskongressen i Europa hvert tredje år. Det lykkedes os så i 2014 at få den til København i september 2018.

Vi har lige været til årets verdenskongres i Montréal og markedsføre kongressen i København. Kongressen forventes at tiltrække mere end 10.000 besøgende, 4.000 delegerede og 400 udstillere.

Verdenskongressen skal fremvise de nyeste, internationale ITS-løsninger og give konkrete bud på, hvordan løsningerne skaber mere livskvalitet for trafikanter og borgere. Hovedtemaet for kongressen er netop ”ITS – Quality of Life”. ITS skal give svar på nogle af tidens mest påtrængende udfordringer som klima, luftkvalitet, urbanisering, trængsel og trafiksikkerhed.

ITS World Congress er den største internationale platform for forskere, virksomhedsledere, udviklere og internationale beslutningstagere, der beskæftiger sig med ITS og vækstpotentialet i ITS-industrien. Derfor udgør kongressen en enestående mulighed for at præsentere de nyeste ideer og produkter og tage del i debatten om fremtidens ITS og Smart City.

Og her skal vi bidrage med hvad vi kan i Danmark indenfor området. Jeg arbejder konkret på at flere special sessions med danske temaer.

Jeg vil gerne i disse spalter have forslag til hvilke temaer vi skal berøre. Skal det være om kollektiv trafik, bymiljø, cyklisme, selvkørende biler, deling af data eller hvad ?

Og hvis du har forslag til selv at bidrage med en indlæg - ja så er der stadig åbent for indsendelse af videnskabelige, tekniske og kommercielle papers.

Call for Contributions-brochuren og ansøgningsformularen kan downloades på følgende link: https://itsworldcongress.com.

Du kan indsende et paper og deltag i debatten om fremtidens ITS og Smart City!

Deadline er pt 15. december, men den bliver rykket til medio januar.

Men lad mig også høre fra dig her: Hvad vi skal snakke om?

Svend Tøfting er trafikekspert hos IDA, har været formand for interesseorganisationen ITS Danmark og været ansat i Region Nordjylland. Han har endvidere i 30 år været ansvarshavende redaktør af fagbladet Trafik&Veje og var medlem af SIRI-kommissionens transportgruppe.
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten