blog logo bloglogo tegnebloggen

iSmoke - eSmoke

Der er en teknisk løsning på ALT. Og den er her den batteridrevne cigaret, helt uden tilsætningsstoffer og med dejlig nikotin - hvis sundhedstyrelsen tillader det, for den skal den vej rundt - for medicin er det jo. Det er et lille teknisk vidunder med USB stik, så den kan oplades via din laptop, og forskellige parfumer til vanddampen, der strømmer ud fra en mikroprossesor, når du bapper på vidunderet.

Illustration: Refn

Ingeniøren har selvfølgelig skrevet om den, da den første model kom frem sidste sommer, men hvor var begejstringen henne? Hvis rygere ka' få lidt glæde ved det og undgå 4000 uhyggelige stoffer, er den så ikke bare en dejlig teknologisk løsning på noget, som nogle ser som ondskaben selv, og andre ikke kan leve uden.

Jeg er fritidsryger og vil gerne høre nærmere. Er der nogen, der har lidt erfaring? Kan man sætte en solfanger på? Eller en lille vindmølle til lokale vinde?

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Det virker som en unødig kompliceret løsning på problemet med at få administreret nikotin til organismen.

Jeg har selv udviklet en idé til en bedre løsning: Stikpiller med nikotin. Når nikotintrangen melder sig, er det bare et smut ud på toilettet og op i numsen med en pille, som så smelter og frigiver nikotinen.

Fordele: Nemt, billigt, evt. baseret på økologiske råstoffer, det er lavteknologi, man behøver ikke at synliggøre sin nikotinafhængighed, og så er det jo mindst ligeså behageligt at pille sig selv i numsen som at gå og babbe på en pind.

Ulemper: Man bliver lidt fedtet bagi. Man skal kunne smutte for sig selv en gang i mellem og helst kunne vaske hænder bagefter.

Med venlig hilsen Sven.

  • 0
  • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten