Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
By signing up, you agree to our Terms & Conditions and agree that Teknologiens Mediehus and the IDA Group may occasionally contact you regarding events, analyzes, news, offers, etc. by telephone, SMS and email. Newsletters and emails from Teknologiens Mediehus may contain marketing from marketing partners.
ingternt blog

Internationale bloggere del 2

Vi skrev for noget tid siden, at vi her på ing.dk søgte danske bloggere, der var udstationeret i udlandet. Det kom der rigtigt god respons på. Vi forventer om kort tid at kunne lancere tre nye blogs fra blandt andet USA, Rusland og Qatar.

Der er dog stadig flere lande, vi meget gerne vil have dækket, så derfor vil vi høre, om der er nogle blandt læserne, der arbejder med teknologisk spændende områder i Brasilien, Indien, Kina eller Japan.

Hvis det lige er dig, så tøv ikke med at skrive til community@ing.dk og fortæl os, hvorfor netop du skal være en af vores internationale bloggere.

Ud over at befinde dig i et af ovenstående lande (du er naturligvis også velkommen til at skrive, hvis du befinder det i et andet land - bare du ikke er hjemme i Danmark) skal du have gode skrivekundskaber og have lyst til at skrive relativt ofte om, hvad der rører sig, netop hvor du er.

Vi ser frem til at høre fra dig!

JulianHenlov