Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Ing.dk søgeplugin til Firefox

Hvis du bruger Mozillas internetbrowser Firefox, eller overvejer at skifte til den, og søger meget på Ing.dk, så er dette læsning for dig. Men andre må også meget gerne kigge med Eksternt billede

Nu kan du nemlig søge på artikler og debatindlæg på Ing.dk uden først at skulle gå ind på Ing.dk, og klikke på søgefeltet og indtaste dine søgeord. Det kan du nu gøre direkte i Firefox.

Det sker ved hjælp af nogle simple søgeplugins, jeg har lavet til Firefox. Du kan installere dem ved at klikke på de følgende links:

Ing.dk søgeplugin til Firefox (sorteret efter dato)

Ing.dk søgeplugin til Firefox (sorteret efter relevans)

Installationen foregår via et lille JavaScript, og så er søgemaskinerne tilføjet til søgefeltet i Firefox' øverste højre hjørne, der hvor Google er standard, og kan vælges i listen.

For at gøre det endnu hurtigere kan du springe direkte til søgefeltet ved at trykke CTRL+K i Firefox, holde ALT-tasten nede og taste pil og eller pil ned og enten vælge med piletasterne eller trykke på "i"-tasten for at springe til de to Ing.dk-plugins i listen.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Jeg har brugt Netscape - Mozilla - Firefox i mange år efterhånden og er vældig glad for de mange ekstra programmer som man kan tilpasse sin browser med.
Ingeniøren|net er jeg inde på dagligt - ofte flere gange.

Men jeg kan ikke forstå at jeg i min Firefox skal logge ind hver eneste dag - kunne I ikke udvikle en cookie eller anden form for identifikation, så ing.dk kan huske mig fra gang til gang? For det hjælper ikke at jeg klikker på "Husk mig".

  • 0
  • 0

Hej Klaus,
 
Ing.dk har haft problemer med login siden marts måned - nu er det måske løst, men ellers har der været en livlig debat ang. det emne under Debat -> Om Ingeniøren.
 
Men hvis det viser sig, at det stadig ikke virker, kan man da vist godt sige at det er spild af ressourcer at udvikle plugins når noget så simpelt som login ikke fungere.  Men lad os håbe på, det virker!

  • 0
  • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten