IE7 kommer 18. oktober

Så er det ved at være. Hadet og elsket, Internet Explorer 7 er snart på gade, som også Version2 skriver.

Ifølge det danske sikkerhedsfirma CSIS kommer browseren den 18. oktober, der er i hvert fald hvad firmaet skriver i deres e-mail nyhedsbrev. Jeg har imidlertid ikke umiddelbart fundet nogle kilder, der bekræfter denne dato.

Jeg kan ikke helt finde ud af, hvad jeg skal synes om installationsproceduren for IE7, der går ud på, at browseren følger med sammen med de automatiske opdateringer til Windows.

Men imens Internet Explorer 7 er på vej med så [ironi] cutting edge features som tabbed browsing og rss-feeds [/ironi], er Mozillas Firefox 2-browser også på vej.

Selvom jeg bruger Firefox langt mere end Internet Explorer, må jeg indrømme, at jeg så småt er begyndt at glæde mig til at se, hvad IE-holdet sender på gaden.

Men der skal noget til, for at Microsoft kan overtage rollen som den mest innovative på browsermarkedet. En titel som det nok må siges, at Mozilla og Opera deles om i øjeblikket.

Og nu vil jeg vende tilbage til mit netop indkøbte Trentemøller-album. Det må du ikke snyde dig selv for! Eksternt billede

sortSortér kommentarer
 • Ældste først
 • Nyeste først
 • Bedste først

Nyhedsavisens e-avis (øverste højre hjørne) kan ikke bringes frem i nyeste beta af IE7. Det virker i Firefox. Det skal nok blive sjovt for en hel del websider, når de pludselig ikke virker længere hos det almindelige folk. Det kan være, at Firefox kan vinde lidt på det?Med venlig hilsenGorm Vognsen Jensen

 • 0
 • 0

Jeg er helt enig. Jeg har også set en del sites med IE7 RC, der ikke ser alt for godt ud...Det er muligt, at der er nogle, der begynder at lede efter alternativer, hvis de sites, de besøger meget, lige pludselig ser underlige ud i IE7. 

 • 0
 • 0

sukSom webudvikler har jeg rodet med IE7 RC, og selvom sider ser fine ud i FF, Opera, Safari, enddog IE 5, 5.5 og 6, så skal man slet ikke tro de ser fine ud i IE7.. Ville gøre livet så meget lettere for webudviklere, hvis de bare fulgte W3C standarderne nogenlunde.. Men IE7 giver selvfølgelig en masse god ekstra arbejde til folk rundt omkring, der skal til at optimere deres sider endnu engang. Nogen der ved, om f.eks. XP SP2 brugere får proppet IE7 direkte ned i halsen gennem en automatisk opdatering af Windows, eller det skal foregå manuelt, og (uvidende) brugere vil blive ved med at bruge IE6 et stykke tid endnu?

 • 0
 • 0

Jeg mener at have læst, at IE7 kommer ud som en "kritisk" opdatering, hvilket vil sige, at den vil være "hakket af" per definition, når brugerne besøger Microsoft Update.Og derfor tror jeg også den følger med via de automatiske opdateringer, hvis man har dem slået til.Mere info fra Microsoft om update-proceduren  

 • 0
 • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten