Hvordan rebooter man Verden?

"Computing by accident". I stadig flere sammenhænge har jeg oplevet at blive udsat for fejlmeddelelser, som jeg kun burde kende fra min Windows-pc, som står under skrivebordet.

Jeg mærkede det i Nice for fem år siden, hvor en farvestrålende pengeautomat havde tabt pusten og fremviste en Windows-fejlmeddelelse.

Jeg har set det i en amerikansk lufthavn, hvor adgangstiderne var afløst af en lakonisk Windows-fejlmeddelelse "exception error in memory segment..."

Og på Københavns Hovedbanegård har Windows-fejl også optrådt på de fine flat-panel-hi-tech-moderne-info-displays.

Og vedstående fotodokumentation, som har tilflydt mig fra en kollega på Ingeniørens redaktion, dokumenterer at den slags unoder stadig indtræffer. Og nådesløst kan dokumenteres af os allesammen. Nu har vi nemlig de allestedsnærværende mobile foto-sladre´hanke til rådighed. Vi er samfundsinformanter, der kan matche Stasis udbredthed og opspore både ureglementerede hundelorte og latterlige fejlmeddelelser.

Som uforvarende Windows-bruger savner jeg en mus til et spagfærdigt klik, der kvitterer for "OK"; og ikke mindst adgang Ctrl-Alt-Delete, som kan få mig til at reboote verden og alle de medfølgende fejlmeddelelser.

Har du også været uforvarende Windows-bruger, så send noget fotodokumentation eller fortæl din historie her. Er der bidrag nok, skal jeg sammenflikke et lille fotogalleri.

/kurt

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten