Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.
forskningsingeniøren bloghoved

Hvad er forskning? Og hvad kan det bruges til? Find ud af det lige nu!

Dette er blot et ultrakort indlæg med en påmindelse om, at der fra i dag og frem til lørdag er Forskningens Døgn landet over. Arrangementet har til formål at udbrede kendskabet til videnskab og forskning til hele befolkningen og derigennem belyse betydningen og vigtigheden af forskning for samfundet.

denne side kan du finde ud af, hvilke arrangementer der foregår i nærheden af dig eller inden for et fagområde, som interesserer dig. Der er naturligvis også aktiviteter på DTU, bl.a. med fokus på fremtidens lyskilder her på DTU Fotonik.

Så tag ud og oplev, hvad forskning er, og hvordan det har indflydelse på samfundet og din hverdag!

Illustration: Privatfoto
Jakob Rosenkrantz de Lasson er civilingeniør og ph.d. i nanofotonik fra DTU. Jakob arbejder som Product Lead og forskningsingeniør hos virksomheden TICRA i København og blogger om forskning, fotonik og rumteknologi. Jakobs blog har tidligere heddet DTU Indefra (2012-2016) og DTU Studenten (2012)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten