opfinderbloggen blog

Hvad er det værd? UGE 46 i Opfinderrådgivningen

Som det måske vil være nogle bekendt er uge 46 Global Entrepreneurship Week. Det betyder, at der vil være et væld af aktiviteter for iværksættere i hele den uge - både i Danmark og i resten af verden. Formålet er at sætte fokus på iværksættere og vækstvirksomheder. Du kan læse mere om Global Entrepreneurship Week her

I Opfinderrådgivningen synes vi ikke at opfinderne skal forbigås i den sammenhæng da opfindere bidrager positivt til væksten i Danmark. Hvor Global Entrepreneruship Week generelt sætter fokus på virksomhedsopstart som forretningsmodel ønsker vi at sætte fokus på licensering af opfindelser til eksisterende virksomheder. Derfor deltager Opfinderrådgivningen i UGE 46, med et arrangement arrangeret i samarbejde med Patent- og Varemærkestyrelsen.

Hvis du er idéhaver, iværksætter, opfinder eller en anden form for entreprenant sjæl ved vi hvor du bør søge hen tirsdag d. 16. november. Opfinderrådgivningen og Patent- og Varemærkestyrelsen holder et fælles temaarrangement. Inspirationen skal findes i programmer som "Hvad er det værd", hvor man kan få vurderet gamle arvestykker. Her er det bare idéer, der bliver vurderet.

Der vil være flere forskellige aktiviteter på aftenen: +Fortrolige konsultationer med vejlederteams bestående af eksperter fra Opfinderrådgivningen og Patent- og Varemærkestyrelsen. Få teknisk/kommerciel rådgivning og en kort patentteknisk vurdering af din idé. Under konsultationen har vi mulighed for at udføre hurtige søgninger i patentlitteraturen, og vi kan også diskutere muligheden for design- og varemærkeregistrering. Du får kvalificeret input, som kan hjælpe dig videre i processen med at modne din idé. + Korte præsentationer om opfinderi og idébeskyttelse. I løbet af aftenen vil eksperterne fra Opfinderrådgivningen og Patent- og Varemærkestyrelsen holde forskellige oplæg - eksempelvis om varemærkedatabasen TMView, de forskellige beskyttelsesformer og kommercialisering af idéer. + Mød Væksthus Hovedstadsregionen. Der vil være en virksomhedskonsulent fra Væksthus Hovedstadsregion til stede hele aftenen. + Se Opfinderrådgivningens modelværksted. Se Opfinderrådgivningens nyåbnede modelværksted, hvor udvalgte idéhavere kan udvikle skuemodeller, som led i processen med at modne deres idéer. Måske kan værkstedet være en hjælp for dig og dit videre arbejde med at få din idé realiseret. Arrangementet foregår i Opfinderrådgivningens nyindrettede lokaler på Teknologisk Institut, tirsdag d. 16. november kl. 17-21. Vi byder på kaffe, the, sandwiches og lidt koldt at drikke. Det er gratis at deltage, men bindende tilmelding er nødvendig. Ved tilmelding bedes du anføre om du vil diskutere en konkret idé eller opfindelse så vi kan planlægge hvor meget tid den enkelte skal have til vejledning.

Tilmelding til: Marketingkoordinator Anette Høgh Sonnichsen, AHS@dkpto.dk eller +45 4350 8031.

Spørgsmål vedr. arrangementet kan desuden rettes til: Online Community Manager Marie Tielbo, mrt@teknologisk.dk eller +45 7220 2815 Teamleder Kasper Birkeholm Munk, kbmk@teknologisk.sk eller +45 7220 2805 Deadline for tilmelding er 10. november 2010

Vi glæder os til en spændende aften i selskab med innovative og entreprenante typer.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Der har været overvældende interesse for arrangementet, så nu er der lukket for tilmelding. Der er oprettet en venteliste.

  • 0
  • 0

Når der nu er en fagdame tilstede kan Vi så få at vide hvor meget opfinderrådgivning koster og nytten deraf?

  • 0
  • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten