close

Vores nyhedsbreve

close
Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du både vores brugerbetingelser og at Mediehuset Ingeniøren og IDA group ind i mellem kontakter dig angående events, analyser, nyheder, tilbud etc. via telefon, SMS og e-mail. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.
first robotics bloghoved lego mindstorms-bloggen

Holdet kommer på nettet

Dette blog-indlæg er skrevet af gæsteblogger Kenneth Geisshirt. Kenneth er mentor for FRC-holdet.

For at gøre det lettere at følge FRC-hold nr. 6154 ("Det Danske Hold"), har vi oprettet en Facebook-side og en YouTube-kanal.

I disse timer er holdet i gang med at lægge sidste hånd på robotten. Reglerne foreskriver at tirsdag 23. februar er sidste arbejdsdag (desværre regnes det i lokal tid og ikke amerikansk tid). Udover tidsfristen, indeholdet en længere checklist, som holdet er i gang med at løbe igennem.

Der er ikke blevet sovet meget i de sidste døgn. Når holdet har fået sovet, vil vi vende tilbage og fortælle mere om de tekniske detaljer.

I denne uge har holdet fået adgang til et stort værksted med en masse dejligt værktøj. Holdet takker værten Dyrmark.

Kommentarer (1)

Da jeg var ung og lovende (yngre), var jeg interesseret i FLL. Men FRC virker mindst ligeså spændende. Hvordan går det med vores danske frænder?

  • 0
  • 0