close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.
ingternt blog

Hør om Ingeniørens største fejl

Der er ingen tvivl om, at listen over mediebranchens fejl er lang. Ingen er som bekendt fejlfri, men det, der betyder noget er, om man kan lære af de fejl, man begår.

Det var et af temaerne på New Media Days 2010, der løb af stabelen i København den 9.-10. november.

Her diskuterede Nikolai Thyssen fra Information og Rolf Ask Clausen fra Ingeniøren, hvilke fejl, medierne begår, og hvordan vi kan lære af dem. De tog endnu en runde i DR's "Harddisken", hvor Rolf blandt andet taler om dengang ing.dk smadrede sit eget debatsystem og skræmte brugerne væk.

Du kan downloade udsendelsen her. Diskussionen starter ca. to minutter inde i programmet.

En af de pointer, der kom frem i programmet, er at hvis ikke man begår fejl, så satser man ikke nok, og så kan man ikke udvikle sig. Men hvor store fejl har man råd til at begå? Og er det vigtigt at være åben om sine fejl, hvad enten det er inden for medier, teknologi eller noget helt tredje?

Hør programmet og kom meget gerne med din mening i debatten.

Der er også lidt flere pointer fra seancen i Politikens artikel

Julian Henlov

En stor fejl er i hvert fald layoutet af jeres hjemmeside til håndholdte enheder. Der skal man være i besiddelse af nogle usandsynligt små børnefingre for at begå sig sikkert med en touchscreen!

  • 0
  • 0

...sitet for mange grimme indlæg hvis der også var en "Thups down" iform af en "anbefales ikke" . Nogen , også undertegnede kunne danne sig et begreb om relevansen af ens indlæg, så man kunne evaluere på, om man nu også mente hvad man skrev og om det kun var en politisk opinion der reagerede og ikke en teknisk.

  • 0
  • 0

Dette kunne kombineres med, at indlæg med mange nedadvendte fingre kunne "foldes ind", så man skulle klikke på overskriften for at se indholdet. Dermed er det hurtigere at bladre forbi. Specielt er det min erfaring, at det ofte er meget lange indlæg, der får nedadvendte tommelfingre.

  • 0
  • 0