close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.
ingternt blog

Hjælp Ingeniøren-journalist med at udspørge Rejsekorts direktør

På mandag skal Ingeniørens undersøgende journalist Magnus Bredsdorff interviewe direktøren for selskabet Rejsekort A/S, Bjørn Wahlsten, på en konference for professionelle inden for kollektiv transport.

For at være sikker på, at han har de rigtige spørgsmål med til direktøren, beder Magnus Ing.dk's læsere om hjælp: Han efterlyser bud på netop de problemstillinger, som vil gøre eksperterne klogere. Det gør ikke noget, hvis de samtidig gør ondt på direktøren, men det er intet krav.

Skriv dine spørgsmål i debatten nedenfor eller mail til mbr@ing.dk

Julian Henlov

Vær lidt fræk og spørger hvorfor er det at vi i Danmark skal genopfinde den dybe tallerken, når systemer ude omkring i verden allerede fungere og kan indkøbes.

  • 0
  • 0

Spørgsmål: Hvad var overvejelserne omkring reform at den offentlige transportsektor inden man lagde linjerne for rejsekortet? Diskuterede man ikke nedlæggelse af de regionale trafikselskaber, eller i det mindste en reform af hvordan de skulle tjene penge i fremtiden?

Spørgsmål : Hvorfor er det man ikke startede med et rent bord og smed det forfejlede zonekort på porten inden man startede projektet? Det siger sig selv, at man ikke kan lave noget godt når man skal bygge ovenpå noget der mildest talt er elendigt.

  • 0
  • 0