Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Teknologiens Mediehus kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.
ingternt blog

Hjælp Ingeniøren: Hvad kendetegner dig som ingeniør?

Ingeniøren har brug for fire ingeniører, der kan deltage i et fokusgruppeinterview d. 25. august kl.16.30-17.30 i København.

Vi vil bl.a. gerne spørge om motivation (hvorfor du er blevet ingeniør), om professionel identitet (hvad der kendetegner ingeniører) og om udvikling (hvordan ingeniører vil udvikle sig i løbet af for eksempel 10 år).

Send en mail til Louise Fredbo-Nielsen på lfn@ing.dk med alder, køn, titel, bopæl og ingeniøruddannelse inden d. 7. juli, hvis du har lyst til at hjælpe.

Vi glæder os til at høre fra dig.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Vi mangler fortsat et par unge ingeniører, der kan deltage i et fokusgruppeinterview d. 25. august kl.16.30 i København.

Send en mail til Jeanne Wolf på jew@ing.dk med alder, køn, titel, bopæl og ingeniøruddannelse inden d. 22. august, hvis du har lyst til at hjælpe.

Vi glæder os til at høre fra dig, og kvitterer naturligvis med et par flasker vin eller biografbilletter efter interviewet.

  • 0
  • 0

Der er stadig plads til et par fokusgruppedeltagere med en mening om, hvad der kendetegner ingeniører.

Fokusgruppeinterviewet foregår hos Ingeniøren på Vesterbro i København torsdag d.25. august kl.16.30-17.30.

Send en mail til Jeanne på jew@ing.dk eller til Louise på lfn@ing.dk, hvis du har lyst til at deltage og være med til at præge fremtidens Ingeniøren.

  • 0
  • 0