Raket-Madsens Rumlaboratorium

Himmel og Helvede.

Kære Læsere

Bloggen her er blevet så strengt teknisk, at dens funktion som outlet for gode historier er gået lidt tabt. Aldrig mere opkald til Huntsville, Alabama, ingen sølvskinnede luftskibe, eller interplanetariske rejser...

Denne mandag synes jeg tiden er inde til noget mere ophøjet...de der kun vil aflæse kurver, og læse om målbare matematiske størrelser må denne ene gang søge andet steds hen.

Lad os tage på en lille rejse, i en helt anden dimension. Lad os tage til Paradis, og finde frelse.

Himmelen:

Du er nys ankommen, og glæder dig. Tænk at dit levned på jord har været så ædelt og moralsk ophøjet at du, af alle, nu passerer porten til Paradis, og får adgang til Himmelen. Sct. Peder hilser venligt da han åbner porten og du får adgang til frelsen, det evige liv, Paradis.

En engel giver dig med et kærligt smil din harpe, og anviser en lille sky hvor du kan sidde og spille på den.

Der er et kraftigt hvidt lys overalt. Det er en evig dag, her i himmelen, med dette kraftige blåligt - hvide lys. Du har bare fødder, og har en hvid kjortel på af et let silkeagtigt stof. Der er ikke særligt mange mennesker at se, for det er kun få der er virkeligt rettroende og derfor få med adgang her. Helt uspoleret moral er sjældent nu om dage, så der er endnu færre nytilkomne. Himmelen er selve den politiske korrektheds hjemsted, her gør man altid det rigtige, uden bagtanker. Her er mennesket guddommeligt, og her er ingen dyriske drifter. Kun den sande tro, ophøjet, ren og ædel.

Der er få bygninger. De står alle sammen i denne sky, som danner en usynlig overfalde. De er alle af hvid marmor, med søjler som et domhus.

Vorherre tøffer rundt og ser til alle. Han forsøger at se tilfreds ud, og eftersom alt her er statisk harmoni, bør han også være evigt salig og ophøjet.

Han snakker lavmælt med Charles Lightoller, styrmanden fra RMS Titanic, der redede så mange dengang i 1912. Og som i 1940 reddede Britiske soldater med sin lille træbåd på standen ved Dunkirk. Der er ellers få historiske personer her. De fleste er ganske ukendte, som blot har levet et ædelt, ret tro liv på jord.

Ellers er her stille. Harmonisk. Statisk. Få at snakke med. Men husk også - tale er sølv, tavshed er guld.

Vorherre har et kontrolrum. Herfra styrer han verdens gang. Når han en gang i mellem ( og det sker tit ) keder sig, trækker han sig tilbage til sit Verdens kontrolrum.

Han går op af den lille trappe, og lukker døren bag sig. Han sætter sig i den store stol, og trækker en skuffe ud. Den åbenbarer en god flaske Skotch Wiskey, som Charles Lightoller havde med sig. Vorherre tager en gibbernakker og tænker hvad man nu skulle gøre. Charles er sgu god nok. Han tænder en cigar og slår benene op. Gud har cowboy støvler på. The Texan way.

Med sin almægtige vilje kan han alt. Så han styrter et fly, starter en hurtig lille borgerkrig, laver et tordenvejr, eller hvad han nu ellers finder på. Den med det fly der forsvandt fra Kuala Lumpur var en af hans bedste påhit synes han. Den store Boeing står nu på en sandbanke et godt stykke syd for Philipinerne, og de overlevende kæmper for livet, med og mod hinanden. Han har lige sendt dem en skibscontainer med sprutholdige chokoladeskruptusser og venter det nok skal give en del skæg i gaden når de sultende overlevede finder containeren i brændingen. De har kun disse sprut chokolader...Ha...ha...ha...

Dette er hans hemmelige, skønne tidsfordriv. Verdens kontrolrummet bruger den nyeste version af Windows World, og alle licenser til alt softwaren er på plads. Der er ikke så meget som en bit på Himmelens store server, som ikke er korrekt registeret, købt, og har de rigtige sikkerhedscertifikater.

Uden for på skyen er du som nyankommen begyndt at kede dig lidt. Så sjov er den harpe nu heller ikke. Tiden går. Hvad kan man egentligt lave her ? Der er ingen værktøj. Ingenting. Bare denne hvide sky og de få marmor bygninger. Det er faktisk en anelse småkoldt. De holder den jo på de politisk korrekte 20 C her i Himmelen.

Luftskibs kaptajn - Dr. Hugo Ecekener har søgt om at bygge en luftskibshangar her oppe. Han er ellers en af de få tyskere her. Hans ansøgning blev i øvrigt afvist. Han blev opfordret til at nyde stilheden og harmonien i stedet. I Himmelen er man ren. Ikke bare udadtil, men i sit sind.

Du kikker dig om. En smuk englepige smiler sit naturligt rene smil til dig. Ingen make up her. Du tænker ganske kort, åhh, hun er godt nok køn, faktisk ret lækker...

Da lyder et voldsomt brøl og en himlens lynild glimter !

Selveste Sct. Peder som står for vagttjenesten her brøler af sine lungers fulde kraft- "Du vantro usling, nu skal du ekskluderes!" og han griber dig i din kjortel og styrter dig ud af Paradis port og ned ad trappen til Helvede !

Lyset forsvinder. Du falder, og falder og falder, du skriger af angst. Du rammer en stentrappe, Av, du slår dig - det gør ondt. Din kjortel rives i stykker.

Helvede

Du er nu havnet i Helvede.

Du ruller ned af stentrappen og står så i selve Helvedes Tronsal. Det er et dunkelt, umådeligt stort, hule lignende rum. Loftet højt oppe bæres af enorme krumme søjler hugget ud af klippen. Tronsalen er en bølgende, kogende masse af mennesker, vampurer, gespinster, og djævle. Alt lys kommer fra kæmpe fakler som brænder med sort røg langs de to søjlegallerier. Der hersker en evig nat i Helvede. Midt denne masse af mennesker findes Djævelens Tronstol og her sidder han - den onde selv. Han smiler tilfreds. Hvad han helt nøjagtigt laver kan jeg ikke skrive her. Men det er meget, meget forkert. Hun ser dog ud til at nyde det.

Som dine øjne venner sig til mørket kommer flere detaljer frem. I denne heksekedel, er det alle menneskets værste, mest diabolske og dyriske sider der hersker. Intet er helligt, ingen moral, ingen etik, kun dit egen modbydelige egoistiske jeg med dens dyriske drifter findes her. Dine øjne fanges af en kvindelig vampyr. Hun har en goth kjole på, og smiler til dig, som var du en lækker ret hun kunne sætte sine hugtænder i. Hun er på en gang ufatteligt smuk og fristende og frygteligt sexet i hendes højhælede snørre støvler. Hendes veninde vil også have en bid af dig, og inden de får fat i dig med deres lange blod røde negle, må du flygte. Du får et riv, og bløder, de skriger miau som to katte på jagt, hvor du er musen. Du løber væk fra disse sindsyge hundjævle. Gennem den dansende menneskemasse, i alt deres sorte lak og gothtøj...og for de grimmeste djævles vedkommende - skæl.

Du finder lidt ro.

I et af sidegallerierne - op ad torturkamrene - ser du med et Villiy Messerschmidt, von Braun og Edward Teller. Du små snakker om deres nye underjordiske fabrik for masseødelæggelsesvåben. Flyvergeneral Curtis LeMay støder til. Her vrimler med historiske personer. Mange er i uniform. Mens du løber videre i din flugt fra djævlepigerne, får du øje på John Kennedy og Marylin Monroe. De kom ellers i himmelen direkte begge to, men efter en sex skandale der oppe røg de herned. Marylin har skiftet den hvide kjole ud med en stram lille sort sag af lak, og hun kikker lystigt efter dig, den nytilkomne.

Men du må væk, inden et blik af lynende skinsyge fra Kennedy himself rammer dig. Med myndig stemme råber han "Grab the new one, he is a communist threat" For her er jalusi, had, konflikt, krig, bagtalelse og bestikkelse dagens orden. Pas på, lille ven, et fejltrin og du skover svovl i de svovl ovne som er selve energikilden her i Helvede. Skulle du ryge til ovnene er der dog altid håb. Du kan sælge sexuelle ydelser, og bestikke dig ud, for alle er falske, også de hundjævle der er vogtere ved ovnene. Fristelse findes overalt, små fælder der klapper, og bringer dig i uføre. Et kys bliver hurtigt til et smerteligt bid, og en lykkelig stund med en af vampyrene koster hurtigt mange timer afkræftet af blodtabet.

Her er masser af mennesker - og det vælter hele tiden ind med nye. En lind strøm af snydepelse, tyveknægte, letlevende kvinder, sexsuelle afvigere, skattesnydere, kunstnere uden fast job, og toldere strømmer hele tiden ned af den store trappe. De tages i øjesyn og vurderes med det samme, inden nogen sætter tænderne i dem.

Du ser en instruktørstol med navnet "von Trier" der står klar i et hjørne. Nogen venter åbenbart på Lars. Han vil elske stedet.

Du ser de mest forfærdelige ting ske i krogene. Husk, i denne kogende kedel af begær, had, selvglæde, porno, drifter, vrede, skinsyge, og forfængelighed er der ingen grænser. Kun dine drifter. Kom ikke i vejen for nogen, for så går det med et, ud over dig selv.

Helvede gennemsyres af en ondskab, som trænger ind i dit hoved som havde du wifi i øregangen. Hele filosofien i denne underverden kommer til dig.

Hvis du føler vrede mod din chef, så stik en kniv i hendes ryg. Hvorfor tøve, hun vil da ikke være savnet af nogen ? Du skal ikke finde dig i noget, giv dog efter for din vrede, brug kniven. Tør du ikke, så spark hendes lille hund. Men Av, der fik du så selv en i siden - og eftersom du er død, kan du ikke dø af det, kun føle smerten. Stjæl dog, det bliver ikke opdaget. Gå efter de svage, de er lette ofre. Har du lyst så tag. Nøjes ikke med duften, tag en bid, synk og nyd.

Du søger væk. Væk fra heksekedelen, med dens ondskab, ud i gallerierne. Du ser et stort serverrum gennem glasruder og ser skilte med navnet "Pirate bay" på nogen af maskinerne. De kører Linux her i Helvede, og de har ikke skyggen af en licens til noget. Ramsteins temaer dunker også løs fra de store højtalere i Tronsalen. Stjålent jo, med det forlyder der er plads til alle bandets medlemmer så snart de kommer.

John Lennon røg faktisk her ned. Han var ellers kommet op og skulle give flere numre på harbe, men blev taget backstage med en pibe hash og en meget ung engle pige, og begge røg direkte durch i helvede. Nu har de indrettet sig i en hule, sammen med en Dr. Hoffmann som laver noget pulver de har stor glæde af.

Inden mellem søjlerne arbejder djævle og trolde på alverdens helvedes maskiner.

Du aner i denne underjordiske våbenfabrik de haj lignende linjer af en Messerschmidt 262 jetjager, og Villy selv er her jo for at over se produktionen. Grev Dracula sidder i cockpittet på denne hans nye flagermus, og mærker fornemmelsen af læderhuen og de nye pilotbriller med knækket glas. Han elsker fart. Nu kan han endelig komme til England, give van Helsing en på spanden og ordne Mina. En droptank med jord fra Transylvanien gør det ud for hans sarkofag. Han kikker på værkføreren med et utålmodigt blik. Værkføreren...kikker op med sine rolige blå øjne. Den gamle værkfører mumler..."Newer in the history of warfare, have so much been owed to so few... I need more men, who can weld"

Selveste Winston Chirchill står bøjet med sin cigar over en Junkers Jumo 004 jetmotor. Han kom for skade en gang at sige at "Hvis Hitler skulle invadere Helvede, så kunne man vel godt sige noget pænt om Djævelen" - Den gik ikke hos Sct Peder, så nu arbejder gamle Winston som værkfører her. Men - han arbejder sig samtidig støt op i det evigt dynamiske heraki af svindlere, plattenslagere, pædo, termo, cryo og nekrofile som befolker det omfattende bureaukrati der trives hernede. Sct. Peder er ikke kendt for sin tolerance, og han brænder hellere ti uskyldige på bålet en slipper en for meget ind i hans biks deroppe.

Nu længere væk du kommer fra tronsalen og dens basar, nu mere stille bliver der mellem søjlerne. Helvede strækker sig over et umådeligt hulesystem som hele tiden udvides, og djævelen orker ikke at gå på sine klove til de yderste hjørner. Han har flere transportmidler, alt efter hvor han skal hen og hvem der er i hans entourage.

Den syle spidse titanium næsekegle af en SR-71 Blackbird titter ud mellem to andre søjler. Den er ensædet, jo, men hurtig. Jo, flyvemaskiner fra Helvede har en vis stil. Hvad gør Djævlen hvis han vil have nogen med sig ?

Hvad mon den næste hvælving rummer ?

Mellem søjlerne finder du nu et oldgammelt jernbanespor. Du følger sporet, og efter en kurve kan du høre en vislen af damp, og svovlholdig kulrøg pirrer din næse sammen med duften af frisk solar olie.

Der står den. Det var Fandens.

Eller rettere er.

Det er det enorme damplokomotiv som er trækkraft for Djævelens pansrede tog. Det må være fire fem meter højt. Det er varmt og synes næsten svedigt. Det har en ubestemmelig sort, koksgrå farve af stål. Små dråber af væske samler sig på den varme maskine. Det drypper med kogende vand fra maskinens hede damprør. Drivhjulene i dette eksprestogs lokomotiv må være over to meter i diameter. De er fedtede på egerne, og fedtet synes at skyde vand. Duften er en jernbanemands velsignelse.

Dampen hvisler ud under de enorme høj og lavtrykscylindre i dette kolossale 300 tons tunge tempel for en af menneske stærkeste drifter: Jernbanedriften. Maskinen er koblet på en togsamme med mange pansrede vogne. Inden i vognene det trækker, findes en rullende Jazz klub, lang række stripbarer, et bordel, og et kapel hvor en falden TV prædikant tilbyder frelse mod en mindre økonomisk kompensation...Hvis du er velskabt, kan andre ydelser dog også give frelse...

Du møder en af teknikere på maskinen. Han forklarer den ikke kan køre på grund at tekniske problemer. Fanden er løs i laksegade. Da han går tilbage til den fejl ramte fødevandspumpe ser du der står "Ansaldo Bredo IC4 sales team" på hans kulsorte kedeldragt. Han har små sorte vinger, som han blafrer med.

Du løber. Bare løber og løber. Væk fra Ansaldo. Ud på en bro der ender blindt med et skilt hvor der står Phil og Søn. Du må vende om - du løber ned af de dunke gange med deres fakler. Mellem to søjler flagrer silkegardiner ud - som blæst op af en let brise. Her dufter godt, du tiltrækkes til denne nye fristelse. Blide stemmer høres inde fra. Du kan se sorte lokker af en kvindes hår, og hører latter...Lige inden du simpelthen er nødt til at svinge ind til alt dette skønne...lyder der et Psssst ! - mellem de to sidste søjler. En engelsk stemme med kraftig russisk accept hvisker...

"I can get you back up. You pay here, I get you back up. I have pills. I can get you a blue pill, you get back to Earth, you want ?" "What century you prefer ? I have one taking you too...let me see...this will take you to nice spring. Berlin, April 30, 1945 - you want go ? Back to life ?"

Du tager pillen og synker, mens den glider ned dæmrer en for længst glemt historie time for dig...

Peter Madsen

Kære Hr. Peter-Såkaldt-Madsen!

Denne gang er De gaaet for vidt! Tænk sig, baade overser De de mesofile, og i samme svada udnævner De SR-71, den prægtige maskine, til et-sædet! Her maa De have forvekslet den med forgængeren A-12!

Nekrofile er vel bare en undergruppe af cryofile...

 • 4
 • 2

Somme tider skal man lægge mere mærke til hvad der ikke står. F.eks. undgår PM behændigt at omtale sin lange samtale med Helvedets Bar med Kurt Tank. De ville ellers være rørende enige om mange designbeslutninger.

De kendeste jagere fra 2. verdenskrig er som bekendt Bf 109 og Spitfire. Faktisk var de ikke særligt gode fly, for de duede kun til at gøre livet surt for hinanden og modpartens store bombere. I sig selv kunne de ikke noget.

Det indså Kurt Tank da han lavede Fw 190 for Focke-Wulf. Det kunne laste noget ordentligt, være dag/nat jagerbombere og med den store sporbredde kunne den operere fra hviderussiske efterårsmarker. Så smed han en rigtig god BMW radialmotor i (BMW var oprindelig flymotorfabrik. Derfor er deres logo den dag i dag den roterende hvid/blå propel). Fw 190 matchede Bf 109 på alle punkter pånær venderadius.

Praktisk, omend usexet. Noget d'herre ville kunne blive enige om.

Efter krigen tog Kurt Tank til Argentina som så mange nazister,og byggede fly. Historisk interesserede bør ikke snyde sig selv for at læse op på det argentinske atomvåbenprogram (uden Kurt). Det er en forrygende historie og man vil møde mange af de involverede i Helvedes Bar :-)

 • 2
 • 0

Så meget desto mere bemærkelsesværdigt, fordi Peter jo før har talt varmt for indkøb af Fw 190 som alternativ til Det Flyvende IC-4 (F-35).

 • 1
 • 0

Ovenstående indlæg er grunden til at Gud (måske presset af Churchill) gav dig hænder, Peter.

Fremragende læsning. Der er en blog suite klar til dig i himlen.

(...og et meget mindre værelse i helvede hvis du ikke reducerer udtrykket ovre på nabobloggen.......:-))

K Jonas

 • 11
 • 0

Skattesnydere bliver principielt ikke afvist ved himlens port, idet det ikke er forkert selv at ville fordele sine penge til godgørende formål. Skatteopkrævere derimod ryger lige lukt i helvede, idet man ikke må begære sin næstes hustru og ejendom og selvfølgelig slet ikke med trusler om indespæring, bøder eller andre former for tortur.

At skattesnydere er ildesete i det moderne samfund, beror mere på misundelsen - som også er vejen til helvede - det er ikke en guddommelig beslutning..... "hvis jeg skal betale skat, skal han fanden æde mig også."

 • 0
 • 6

Det varer jo ikke længe før man skal hoppe rundt på skyerne i evig skræk for at blive spiddet af en vildfarende raket. Hvis Peter & CS ikke passer på kunne det jo være at Danmark ryger på himlens "visum påkrævet" liste som straf for den konstante beskydning ;)

PS: Tak for en god røverhistorie. Jeg hyggede mig med at læse den!

 • 7
 • 0

Sjov tastefejl i "Naturligvis" - eller er det et ordspil med Nautilus...

Gad vide hvilken pille Peter slugte, for at havne i Nautilus i den svenske skærsild..

 • 2
 • 3

Tak Peter, - det var lige hvad jeg havde brug for efter alt det post-skildsmisse-fnider over paa CS bloggen...

 • 4
 • 3

Hr. Madsen Du har vel tilfældigvis ikke været ude og teste din ubåd fornylig, f.eks i den svenske skærgård? De er lidt oppe køre derovre for øjeblikket...

 • 5
 • 2

alt det post-skildsmisse-fnider

Som kunne have været undgået hvis Peter havde holdt sit løfte overfor sig selv i stedet for at prøve at tale CSS i sænk. Der er i hvert fald en "kilde" - eller hr. Madsen - eller hvem det er - der skal have røde ører ovenpå den korrektion der kom. Peter - hold dig nu bare her på denne blog alene. Så skal der nok komme ro på. Det er til gavn for begge projekter. Det skader dig selv lige så meget når du åbenlyst prøver at skade CS/CSS andre steder og bliver fanget i det.

 • 14
 • 15

Walk towards the light, Peter.

Det er dejligt at læse ovenstående, nu har du helt fat i den lange ende:-) Som du siger; man skal ikke undervurdere sorgen, og vi ved alle at du er følelsesladet menneske, som har forladt et halvt livsværk. Tro mig - vi skilsmissebørn ønsker bare at både mor og far kommer vel over Karman linien.

Så for at komme op af denne blog-bølgedal har jeg et meget håndgribeligt forslag:

Hvad at lave et nyt, offentligt løfte om at ikke at skrive mere på CSs blog?

(Med en mulig undtagelse i små, venlige lykønksninger som:

"Kære CS, Tillykke med den veloverståede faldskærmstest. Det er godt gået af jer alle. KH Peter Madsen")

VH Skilsmisse Sønnen

 • 12
 • 2

Det ville klæde Ingeniøren, hvis man offentligjorde identiteten på såvel thumbs up som thumbs down.

Det kan kun være sort tænkende som har påført thumbs down til bloggerens sidste indlæg.

Nogle vil sikkert tænke: "Sikke en flok narrehatte - dem gider jeg ikke støtte mere."

Spændende, hvor mange som sidder på spring med negativitet nu til denne Dance Macabre, som på ingen måde gavner sagen - dansk amatør raket udvikling.

 • 0
 • 7

Det ville klæde Ingeniøren, hvis man offentligjorde identiteten på såvel thumbs up som thumbs down.

Helt enig

Det kan kun være sort tænkende som har påført thumbs down til bloggerens sidste indlæg.

Jeg har ikke givet bloggeren hverken op eller nedadrettede tommelfingre for den sidste post, men jeg kunne forestille mig det er fordi han en del gange har sagt han ikke vil angribe den "fraskilte", men netop gjorde det på den "fraskiltes" blog. Altså tror jeg folk der har givet den tommelfinger fordi de er trætte af at bloggeren giver CS "kniven" og straks efter siger at det vil han ikke gøre igen. Nogle tænker måske "ja ja det har vi hørt før, men det er jo bare noget du siger".

Nå jeg håber ikke det er noget Peter bare siger denne gang og ser frem til at høre om raketter fra begge parter, men lige nu er det vist stadigt bedst at parterne bliver på deres egen halvdel!

 • 9
 • 1