close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.
hackerspace blog

Hackere er også sociale væsner

I går søndag havde vi arrangeret en spille og hyggedag i Labitat. Det var en stor success fra starten af. En gruppe satte sig for at udforske Guards! Guards! - a Discworld Boardgame - og det viste sig at være en større udfordring. Da vi andre havde lært en uindviet op i Magic: The Gathering og spillet et par 3-mands spil, var Discworld gruppen efterhånden igennem regelsættet første gang og prøvede forsigtigt at starte spillet op, med brikker, kort og terninger til op over begge ører. Der gik dog ikke længe inden vi hørte overraskede udråb og høj latter fra dem. Spillet er helt sikkert både morsomt og udfordrende, men det er nok bedst hvis mindst en spiller er bekendt med reglerne på forhånd.

Illustration: Privatfoto

Discworld - Guards! Guards! - Terry Pratchets forunderlige verden i brætspils-form. Det gælder om at undgå at blive spist af "The Luggage" og overfaldet af sabotører samtidig med at man selv saboterer andres forsøg på at tilbagebringe forsvundne spells fra The Unseen University. Hvis alt andet går galt kan man altid bruge 5-6 omgange på at søge efter venner på det lokale værtshus. -Rene, medlem af Labitat.

Mens de andre stadig løb rundt med spells i lommerne og kufferter i hælene, startede et spil Puerto Rico op. I Puerto Rico gælder det om at få arbejdere, fabrikker og land nok til at producere varer som man så forsøger at få ombord i skibe, der sejler ud og sælger dem. Aftenen blev afsluttet med Fluxx, spillet hvor reglerne ikke forbliver de samme ret længe ad gangen og hvor man skal holde styr på radioaktive kartofler og meget andet fjollet.

Det er helt sikkert ikke sidste gang vi holder spilaftener!

Christian Riis Sørensen