Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Gyldendals Røde Ordbøger går online

Gyldendals Røde Ordbøger er nu at finde online. Foreløbig er der tale om hhv. dansk/engelsk og engelsk/dansk, men ifølge siden vil der blive fulgt op med flere sprog. De første 100 opslag er gratis, og derefter koster det kr. 199 pr. år for private (kr. 99 for studerende) at benytte sig af siden.

Umiddelbart kan man måske undrer sig over, hvad man skal med et abonnement på en online ordbog, når der i forvejen findes stavekontrol i Word, OpenOffice og hvad man ellers kan benytte af tekstbehandling.

Personligt har jeg en tilsvarende type abonnement hos Ordbogen.com (hvor det koster kr. 99 pr. sprog pr. år), men efter jeg (gen)opdagede den indbyggede stavekontrol i Firefox, er anvendelsesfrekvensen faldet voldsomt. Derfor fornyer jeg næppe mit abonnement, når det engang udløber.

Benytter du dig af online ordbøger?

(Læst på ITsvar)

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Jeg bruger ordbogen.com på noget nær daglig basis. Ikke til at checke at jeg har stavet rigtigt (det gør Firefox for mig) men for at få oversat ord rigtigt fra engelsk til dansk.

Jeg har også 99 kr/år-abonnementet, som jeg faktisk er glad for, hvorfor jeg ikke føler mig "draget" af Gyldendals ordbøger...

// Lars

  • 0
  • 0

Jeg er flittig bruger af ordbogen.com. Den kombineret med min iPod Touch er det perfekte par. Jeg er forskånet for at skulle skrive på engelsk, så det er hovedsageligt opslag i forbindelse med læsning af bøger og artikler.

Dog er der et punkt hvor jeg kan se, at Gyldendal kan lokke med mig og det er på "gængse vendinger". Det har jeg savnet på Ordbogen, og det ser ud til fungere hos Gyldendal.

Dog fungerer Gyldendals side ikke så godt på min iPod, så det bliver et svært valg.

  • 0
  • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten