digiliv blog

Guillotine-simulator på Vallekilde Højskole

Måske har du hørt om Oculus Rift? Headsettet har sat sindene hos alverdens gamere i kog, fordi det lover en VR-oplevelse der faktisk fungerer - i rigtige computerspil.

Projektet er Kickstarter-finansieret og lyder ganske lovende, bortset fra, at der vist stadig er bøvl med noget, der minder om køresyge efter en omgang Oculus-VR.

Hvorom alting er, så har nogen haft fantasihatten på i forhold til, hvad VR-der-virker faktisk kan bruges til. Anvendelsesmulighederne begrænser sig selvsagt ikke til det rene spilleri.

Geek.com kan fortælle, hvordan headsettet blev brugt til at give deltagerne på arrangementet Exile Game Jam!, som netop har fundet sted på Vallekilde Højskole, en på opleveren.

Med Oculus Rift development kit har udvikler André Berlemont lavet en guillotine-simulator, som har givet deltagerne en mulighed for at komme tæt på once-in-a-life-time oplevelsen: At få kappet hovedet af i en guillotine:

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Det er et lovende apparat men en noget grotesk anvendelse, som nok ikke kan bruges til markedsføring. Man burde slå det op på, at det kan bruges som simulator til de første køretimer; eller som hjælp til at finde rundt i ukendte storbyer; eller uddannelse af flymekanikere. Mulighederne er enorme.

  • 0
  • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten