Godkendt til Galathea

18 dage til Vædderens afgang - 30 dage til jeg går om bord

Forberedelserne er i fuld gang - for selvom jeg kun skal være om bord 2-3 uger vil de ikke risikere, at jeg pludselig klager over tandpine eller er farveblind.

Så heldigvis har jeg bestået sundhedstjekket hos både tand- og læge på Holmen.

Gennemtjekket

Røntgenbilleder og gennemgang af alle tænder blev det til hos tandlægen, der var godt tilfreds og heldigvis ikke fandt nogen huller.

Så kom turen til resten af mig - syn, puls, blodtryk og alt det andet var acceptabelt, og selvom min lungekapacitet vist ikke levede helt op til standarden, så bestod jeg da uden problemer.

Stikkeri

Efter et par skud i skuldrene, så jeg nu er beskyttet mod både leverbetændelse A og B og vist også meningitis, fik jeg lov til at slippe ud i solen igen. Dog skal jeg kigge forbi igen om et par uger og få et ekstra stik.

Alt i alt tog det hele et par timer og var egentlig ret smertefrit. Også min medopdagelsesrejsende Jens bestod testen, og så mangler vi bare Jan, der dog først skal af sted i det kommende år.

Sidste forberedelser

Den næste måned venter nu et par introduktionsmøder, og så skal jeg finde ud af, hvad man skal medbringe - egen sovepose? Hvor meget varmt tøj? Og hvad med kamera, computer osv?

Derudover er der lige et sikkerhedskursus i Esbjerg i næste uge. Da vi tæller som en del af besætningen, skal vi nemlig have et såkaldt "Blåt Bevis" for at deltage.

Jens og Jan har gennemført det, og de melder om røgdykning og skræmmende udspring i Esbjerg Havn. Helt sikkert en spændende oplevelse og udfordring, jeg kun kan se frem til.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten