Status

  • Ing.dk er under ombygning - vi er tilbage mandag med nyt udseende. Henover weekenden er alt vores indhold åbent, men man kan ikke logge ind og debattere.

Gode tips til Gmail IMAP + Thunderbird

Hvis du bruger Thunderbird som software e-mail klient til Gmail, så bør du helt sikkert tjekke Lifehackers "Turn Thunderbird into the Ultimate Gmail IMAP Client"-artikel.

Her er en række gode tips til, hvordan du indstiller Thunderbird til at håndeter Gmail IMAP'en bedst, og der er også et tip til en extension eller to, der gør arbejdet nemmere for dig Eksternt billede

Lifehacker er faktisk et fantastisk site, med både tips til livet i almindelighed (i sand MacGyver-stil) og til teknikken.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Har forresten undret mig over en ting i Thunderbird..

Hvis jeg manuelt flytter rundt på mails i mapper (labels) i min online Gmail, kan jeg ikke umiddelbart få Thunderbird til automatisk at genindlæse alle message headers igen. Derfor bliver mine mails i de mapper (i Thunderbird) som de var tidligere (på min Gmail konto) indtil jeg f.eks. sletter brugerkontoen og opretter den igen i Thunderbird.

Overser jeg noget?

  • 0
  • 0

Nok mig der har lavet noget rod.. Har ikke helt gennemskuet alle Gmails funktioner endnu. Selv efter genimport har jeg i Gmail i en label f.eks. 358 mails, mens jeg i Thunderbird har 523 i samme mappe..

Og de mails jeg har importeret i Gmail står i Gmail nu som det tidspunkt de er importeret i, mens de i Thunderbird (og detaljer for mailen i Gmail) godt nok står som tidspunktet mailen er modtaget..

Sprang først på Gmail vognen efter dette blog indlæg :)

  • 0
  • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten