Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Glæd jer til i morgen..

Så er det ved at være lige oppe over - i morgen udkommer Ingeniøren for sidste gang inden sommerferien, men med massere af ekstra læsestof om Galathea-ekspeditionen.

Ingeniøren har fremtryllet et helt ekstra og særligt 20-siders tillæg, hvor vi går tæt på forskerne, skibet og ikke mindst forskningen.

Det har været spændende at komme tæt på forskerne og deres projekter, og ikke mindst få en forståelse for, hvorfor det er så vigtigt at finde havbakterier, der former sig som bittesmå stjerner, bore ned i den grønlandske undergrund og kortlægge kulstofkredsløbet i havene.

Alt det og meget mere vil I også kunne finde svar på i morgendagens tillæg. Blandt andet vil I komme tæt på en masse avanceret udstyr samt Vædderen og dens helt nye indretning som ekspeditionsskib.

Eventyret er i gang

Udfordringer, der har været undervejs, som forskere, der tog til Grønland, travle skibsingeniører og forsinkede laboratoriecontainere har bare føjet til eventyret, som for mange allerede er startet.

Forskerne rundt omkring på de danske institutioner arbejder på højtryk for at blive klar til afgang og mange forbereder sig, så alle på holdet kan udføre analyser og undersøgelser på præcis samme måde hele vejen.

Og I kan også forberede jer - med tillægget i morgen, nyhederne på ing.dk og denne blog er målet, at I får en indsigt i projekterne ombord og kan holde jer underholdt og opdateret frem til det helt officielle startskud 11. august for den store danske satsning på forskning..

Så glæd jer til i morgen..

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten