seiersen science

Galilæa 3 Ekspedition

Teknisk set ligger Jerusalem ikke i Galilæa, men som naturvidenskabsformidler i Danmark bliver man næsten nødt til at lægge sig op af en hvis maritim opdagelsesrejse, hvis man vi igennem i medierne. Og så var navnet jo oplagt.

Som bekendt er jeg i denne uge i Israel, hvor jeg sammen med fem andre danskere fremviser naturvidenskabelige forsøg til besøgende gæster. Vi ankom i går, og efter et laangt ophold i israelsk security, kørte vi direkte til Bloomfield Science Museum ikke ret langt fra Knesset i Jerusalem.

Resten af dagen gik med at opsætte alt udstyret, hvorefter vi tog i byen i Jerusalem. En af vores guider fra museet viste os rundt i den gamle bydel. Jeg har før været i Jerusalem, men den fremstår stadig som en af de mest fascinerende byer i verden, og at opleve Grædemuren på en sabbat, hvor jøderne flokkes til for at bede, er stadig en kæmpe oplevelse.

På billedet kan man se Torben og Celia præsentere Dansk Naturvidenskabsformidlings Fysikkuffert i forhallen til museet. I morgen vil jeg prøve at få tid til at skrive lidt mere om museet. Vi har endnu ikke været rundt at kigge, men det ser umiddelbart meget lovende.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten